Μαζί Καίτη Γαρμπή - Γιώργος Σαμπάνης: μάθε λεπτομέρειες!

Το star.gr αποκαλύπτει τι ετοιμάζουν οι δυό τους

Μαζί Καίτη Γαρμπή - Γιώργος Σαμπάνης: μάθε λεπτομέρειες!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή ετοιμάζει η Καίτη Γαρμπή: όπως αποκαλύφθηκε, μεταξύ των συντελεστών του νέου της δίσκου είναι και ο Γιώργος Σαμπάνης!

Η συνεργασία έγινε γνωστή μετά από μήνυμα του Γιώργου στο Twitter, το οποίο έγραφε: «μόλις τελείωσα στούντιο με την Καίτη Γαρμπή. Ανυπομονώ...».

Αν και τα όσα ετοιμάζουν οι δύο καλλιτέχνες κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό, πριν από λίγο καιρό, ο Γιάννης Δόξας, παραγωγός της Καίτης, είχε αποκαλύψει πως μαζί με τον Γιώργο έχουν γράψει για εκείνη ένα τραγούδι με τίτλο «Η Ζωή Συνεχίζεται»!

Εκτός από τον Γιώργο Σαμπάνη -ο οποίος έχει γράψει πολλές επιτυχίες, δικές του, αλλά και άλλων καλλιτεχνών- στον δίσκο που ετοιμάζει η Καίτη και αναμένεται στα ράφια μέσα στο Φθινόπωρο έχουν δώσει τραγούδια ο Βασίλης Γαβριηλίδης και ο Θάνος Παπανικολάου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, κομμάτια στην δημοφιλή τραγουδίστρια έχουν γράψει κι άλλοι ταλαντούχοι δημιουργοί, ενώ οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται! Παράλληλα, η Καίτη ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Μαζωνάκη, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, από τα τέλη Νοεμβρίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top