Calliope για μαστεκτομή: «Δεν είναι τόσο φρικτή. Σου κόβουν το στήθος και σου βάζουν καλύτερο!»

«Ο άνδρας μου, ήταν δίπλα μου και ανέλαβε τα πάντα»

Calliope για μαστεκτομή: «Δεν είναι τόσο φρικτή. Σου κόβουν το στήθος και σου βάζουν καλύτερο!»

Για τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη μίλησε η Calliope.

Η γνωστή φωτογράφος, με το που έμαθε μετά από τη βιοψία πως βρέθηκαν καρκινικά κύτταρα, αντιμετώπισε το όλο θέμα με χαμόγελο, χιούμορ και αισιοδοξία, ενώ προτίμησε να κάνει κανονικά τις διακοπές της, και μετά να μπει στο χειρουργείο:

«Έκανα μαστογραφία και μετά βιοψία. Τα έχασα λίγο. Λέω για ποιον μιλάνε; Για μένα ή για κάποια άλλη; Και μου λέει ξέρετε, μεθαύριο πρέπει να μπούμε χειρουργείο να το κάνουμε. Το ίδιο βράδυ, την πήρα τηλέφωνο και της είπα να το ακυρώσουμε, γιατί δεν ήμουν έτοιμη. Της ζήτησα ένα μήνα να συνέλθω, και να το χωνέψω. Τώρα είμαι πλέον έτοιμη, εξοικειωμένη και άνετη με την ιδέα.Δεν το σκέφτηκα στιγμή όταν ήμουν στις διακοπές. Το έβαλα στην άκρη, και αποφάσισα να περάσω καλά με την οικογένεια μου».

Μετά την περιτέτεια της όπως λέει, ανακάλυψε ποιοι πραγματικά ήταν δίπλα της:

«Ανακάλυψα ποιοι άνθρωποι με αγαπάνε πραγματικά. Είδα πράγματα. Με συγκίνησαν πάρα πολύ με την συμπαράσταση τους. Κατά κάποιο τρόπο ήταν και καλό αυτό που έγινε, γιατί δεν το είχα σκεφτεί πριν».

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

«Τελικά δεν είναι τόσο φρικτό όσο νομίζουμε. Σου βάζουν καινούργιο στήθος και στητό. Ναι μεν σου κόβουν το στήθος, αλλά το αντικαθιστάς με ένα πολύ ωραίο καινούργιο, και διαλέγεις μέγεθος, ο,τι θες!»

ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ:

«Ο άνδρας μου είναι πάντα δίπλα μου και μου συμπαραστάθηκε πάρα πολύ. Ανέλαβε όλα τα πρακτικά!»

Τον ζηλεύει όμως αν και νεότερος της;

«Ποτέ από μικρό κορίτσι δεν ζήλευα! Οι φίλες μου, μου έλεγαν να τον χαρώ τώρα γιατί κάποια μέρα μπορεί να φύγει για κάποια πιο νέα. Λέω σκασίλα μου. Δεν το σκέφτομαι αυτό το πράγμα. Ο άντρας μου δεν είναι γυναικάς. Είναι ένας άνθρωπος με βάθος, με περιεχόμενο και ποιότητα που τον κάνουν εξαιρετικό. Έχει βρει τον άνθρωπο του, και δεν κοιτάει ούτε αριστερά και δεξιά. Παρόλο που τον κοιτάνε!»

Τέλος, έστειλε και το μήνυμα της σε όλες τις γυναίκες, λέγοντας πως πρέπει να κάνουνε μαστογραφία, ώστε να προλάβουν κάτι στην αρχή του, αλλά και να επιλέγουν τους Έλληνες γιατρούς, μιας και η όλη διαδικασία είναι πολύ α��λή.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top