Βίκυ Κάβουρα: «μένουμε μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο»

Τι αποκαλύπτει για την σχέση τους και... τον γάμο;

Βίκυ Κάβουρα: «μένουμε μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο»

Τι κι αν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι μόνο μερικούς μήνες; Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως μένουν μαζί, αλλά και πως εδώ και καιρό σκέφτεται το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδί!

«Μένουμε μαζί με τον Νίκο», λέει νέτα – σκέτα η 26χρονη ηθοποιός, προσθέτοντας πως αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέλει να μάθει να μαγειρεύει.

Η ηθοποιός, που πρώτη φορά παραδέχεται δημόσια την σχέση της με τον τραγουδιστή, δεν κρύβει τα συναισθήματά της: «με τον Νίκο περνάω καλά. Είμαι τέλεια! Από τότε που τον γνώρισα είμαι στην πιο ήρεμη, γαλήνια κι ευτυχισμένη φάση της συναισθηματικής μου ζωής».

«Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το κεφάλαιο “οικογένεια και παιδιά” εδώ και αρκετό καιρό. Νιώθω έντονη την επιθυμία να αποκτήσω ένα παιδί. Πιο πριν είχα στο μυαλό μου ότι αυτός είναι ο προορισμός της γυναίκας και αναγκαστικά κάποια στιγμή θα συμβεί. Τώρα το θέλω!», συνεχίζει η Βίκυ.

Και μπορεί να μην αποκαλύπτει αν ο Νίκος Οικονομόπουλος θέλει επίσης γάμο και παιδί, ωστόσο, η ηθοποιός επισημαίνει πως είναι ίδιοι χαρακτήρες, αλλά και ότι η επιθυμία να κάνεις οικογένεια έχει να κάνει με τον κατάλληλο σύντροφο...

kavoura2.jpgkavoura3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top