Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν υπάρχει γάμος χωρίς δυσκολίες. Για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος

«Ο φόβος είναι ο,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί»

​Τον απολογισμό δεκαεπτά χρόνων γάμου με τον Πέτρο Κωστόπουλο έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, που παραδέχτηκε πως:

«Δεν υπάρχει γάμος χωρίς δυσκολίες. Καμία σχέση δεν είναι μια ευθεία γραμμή. Έχει τα πάνω και τα κάτω της. Μεγαλώνεις μ΄έναν άνθρωπο, τον εμπιστεύεσαι, σε εμπιστεύεται, περνάτε καλά, αλλά ο καθένας εξελίσσεται διαφορετικά. Δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης ούτε μανιέρα. Και βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ο γάμος δεν είναι ρόλος».

tzeni3.jpgtzeni4.jpg
Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με τον Πέτρο Κωστόπουλο, λέει πως «στηρίξαμε ο ένας τον άλλον. Όπως κάναμε από τότε που γνωρ��στήκαμε. Και δεν νομίζω να έκανα τίποτα διαφορετικό απ΄ότι θα έκανε μια σύζυγος και μια μάνα για να κρατήσει το σπίτι της. Σε 17 χρόνια γάμου, εκτός από τις όμορφες στιγμές υπάρχουν και οι δύσκολες».

tzeni1.jpg
Τέλος, τονίζει πως «ο φόβος είναι ο,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Και αυτό είναι που πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι. Τη ζωή μας δεν πρέπει να τη βλέπουμε σαν θεατές. Όσα εμπόδια και να βρούμε, κανείς δεν μπορεί να μας καθορίσει το πλαίσιο που θα κινηθούμε και θα ζήσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top