Α. Ηλιάδη: «Δεν είχα χρήματα να αγοράσω γάλα στο παιδί μου»

Η περιπέτεια υγείας του πατέρα της και πόσο της έχει στοιχίσει

Α. Ηλιάδη: «Δεν είχα χρήματα να αγοράσω γάλα στο παιδί μου»

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αλλά και την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της και έχει την έχει συγκλονίσει μιλά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Πολλές φορές έχω περάσει δύσκολα οικονομικά και πολλές φορές έτυχε να μην έχω να πάρω γάλα στο παιδί μου. Με βοηθούσαν φίλοι μου για να ζήσω, πολλές φορές δεν είναι τα πράγματα, όπως φαίνονται», είπε η Αγγελική, που δεν έκρυψε ότι με την περιπέτεια του πατέρα της ένιωσε να λυγίζει.

iliadi1.jpg
«Πέρασα πολλές περιόδους κατάθλιψης και τώρα πρόσφατα με τον μπαμπά μου ένιωσα σαν χαμένη, δεν μπορούσα να δεχτώ την εικόνα ενός ανθρώπου που λίγο πριν ήταν δυνατός και ξαφνικά τον βλέπω να μην έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου, όσο κι αν αυτό ακούγεται εξωπραγματικό. Οι ευθύνες είναι όλες πάνω μου και όσο και να θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή δεν γίνεται», είπε.

Όσο για την σχέση της με τον Σάββα Γκέντζογλου; Είναι μια χαρά και δεν το κρύβει.

iliadi2.jpg
«Είμαι πολύ καλά. Δεν κρύβω τη σχέση μου γιατί δεν υπάρχει λόγος, αλλά από την άλλη δε μου αρέσει κιόλας κραυγαλέα να δείχνομαι. Υπάρχουν στιγμές που έχω εκτεθεί από το κυνηγητό. Αισθάνομαι άσχημα να με κοιτάζει ο άλλος σαν αξιοθέατο και να νιώθω εκτεθειμένη. Το θεωρώ λίγο υπερβολικό όλο αυτό», είπε.

Μάλιστα παραδέχεται ότι η απόσταση που την χωρίζει από τον καλό της, δυσκολεύει τα πράγματα.

iliadi3.jpg

«Δεν είναι ότι πιο εύκολο. Θέλει υπομονή, αγάπη και αντοχή και από τους δυο μας. Σαν άνθρωπος είμαι δύσκολος και απαιτητικός σε μια σχέση. Δεν ανοίγομαι εύκολα, αλλά μπορεί να κάνω τρελά πράγματα, που τα έχω κάνει, για να εκπλήξω τον σύντροφό μου. Είμαι απρόβλεπτη. Ασφάλεια συναισθηματική δεν έχω νιώσει ποτέ και έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι δεν ξέρεις τι θα σου τύχει από τη μια μέρα στην άλλη. Κάθε μέρα, άλλωστε είναι ένας καινούργιος αγώνας και μια καινούργια προσπάθεια», είπε.

iliadi4.jpg
Φωτογραφίζοντας δε τη σχέση της με τον Κώστα Μηλιωτάκη είπε ότι δε σκοπεύει να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.

iliadi5.jpg

«Έχω μετανιώσει για κάποια πράγματα που έκανα στην προσωπική μου ζωή, αν και γενικά δεν μετανιώνω για τα λάθη , όλοι κάνουμε λάθη άλλωστε, ο άλλος όμως μπορεί να με κάνει να μετανιώσω όταν μου αποδείξει ότι δεν άξιζε. Δεν έχω λοιπόν το δικαίωμα να ταλαιπωρήσω το παιδί μου ξανά, σε καμιά περίπτωση», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top