ΑΥΤΟΣ είναι ο μικρότερος αδελφός της Jennifer Aniston

Βρείτε τις ομοιότητες αν μπορείτε…

ΑΥΤΟΣ είναι ο μικρότερος αδελφός της Jennifer Aniston

Ξέρατε καλέ εσείς ότι η Jennifer Aniston είχε μικρότερο αδελφό; Και τι αδελφό έτσι… Καμία σχέση με την σικάτη Jennifer που για πολλές κυρίες είναι υπόδειγμα στυλ.

aniston1.jpg

Ο 24χρονος Alex John Aniston είναι ένας αυθεντικός πανκ, με το κορμί του να είναι τίγκα στο τατουάζ και το piercing και το στυλ ζωή που έχει επιλέξει να είναι εντελώς αντισυμβατικό σε αντίθεση με την διάσημη αδελφούλα του.

aniston2.jpg

Ο AJ είναι γιος του μπαμπά της Jennifer Aniston με τη δεύτερη σύζυγό του, Sherry Rooney και σιχαίνεται τις κοσμικές εμφανίσεις, του φωτογράφους και γενικά το lifestyle του Hollywood.

aniston3.jpg

Μάλιστα η Daily Mail δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες του μετά από τη μία και μοναδική δημόσια εμφάνισή του μαζί με τους γονείς του το 2004, σε κινηματογραφική πρεμιέρα και όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Από τότε βέβαια ο αδελφός της Jennifer έχει γίνει άλλος άνθρωπος, ακολουθώντας έναν νομαδικό τρόπο ζωής.

aniston4.jpg

Η δε Jennifer Aniston μέχρι τώρα έκανε ότι μπορούσε για να μην βγει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ο αδελφούλης της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δεν τον έχει αναφέρει ποτέ της σε συνεντεύξεις της και δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί του.

aniston5.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες ο AJ πέρσι κοιμόταν συχνά σε ένα στρώμα που είχε στο πίσω μέρος ενός βαν και πραγματοποίησε ένα μεγάλο road trip από το Λος Άντζελες μέχρι την Αλάσκα.

Την περασμένη εβδομάδα δε, πήρε μέρος σε φεστιβάλ αναρχικών στην έρημο της Νεβάδα, απ’ όπου και οι φωτογραφίες.

aniston6.jpg

Ο νεαρός AJ αρνείται να μιλά για την οικογένειά του και κανείς δεν γνωρίζει τι σχέση έχει με την Jennifer Aniston.

aniston7.jpg

Ο ίδιος πάντως δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη showbiz. Φτιάχνει τα δικά του ρούχα, ποδήλατα, του αρέσει να ταξιδεύει και οι γνωστοί του τον χαρακτηρίζουν έναν πανκ καλλιτέχνη.

aniston8.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top