Βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη η Υβόννη Μπόσνιακ

Και το όνομα αυτής… Μαρία Νεφέλη

Βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη η Υβόννη Μπόσνιακ

Βαφτίσια και χαρές είχαμε την περασμένη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Η Υβόννη Μπόσνιακ, η καλή του Αντώνη Ρέμου, βαφτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη, κάτι που ήθελε πολύ από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα. Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι η βάφτιση της όμορφης Υβόννης είναι το πρώτο βήμα για να γίνει ο γάμος με τον Έλληνα τραγουδιστή.

Η βάφτιση έγινε υπό άκρα μυστικότητα και με 15 μόνο καλεσμένους στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Περπατούσας στο χωριό Ηράκλειο έξω από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

yvonni1.jpg

Και το όνομά αυτής; Μαρία Νεφέλη. Νονά του μοντέλου ήταν η Βαρβάρα Γάππα, στενή φίλη, αλλά και κουμπάρα του Αντώνη Ρέμου, μιας και την έχει παντρέψει με τον καλύτερό του φίλο Γιώργο Γιώργο Καταϊσάρογλου.

yvonni2.jpg

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη Πασχαλίδη και η αδελφή του Μαρία, ο επιχειρηματίας Βασίλης Γκόγκος, ο Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Παπαθεοχάρης, ο Τάκης Χόρτης και η αδελφή της Υβόννης, Καταρίνα, που ταξίδεψε από το εξωτερικό μόνο και μόνο για τη βάφτιση.

yvonni3.jpg

Το μυστήριο τέλεσε ο παπά Φώτης, ο οποίος είναι στενός φίλος με την οικογένεια του Αντώνη Ρέμου. Μάλιστα έδωσε και ευχές στο ζευγάρι να ενωθούν σύντομα και με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάτι που πολλοί λένε ότι δεν είναι μακριά.

yvonni4.jpg

Όσο για την Υβόννη. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα και όπως λέει άνθρωπος που παραβρέθηκε στη βάφτιση ήταν αρκετά συγκινημένη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου.

yvonni5.jpg

Μάλιστα μια μέρα πριν από τη βάφτιση, ο Αντώνης Ρέμος, η Υβόννη Μπόσνιακ, η αδελφή της, ο Κώστας Πηλαδάκης και η σύντροφός του Ειρήνη Παπαδοπούλου έφαγαν σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Περαία και το βράδυ απόλαυσαν τον Αντώνη στην πίστα, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

yvonni6.jpg
yvonni7.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top