ΣΟΚ για πασίγνωστη celebrity: Της έκλεψαν γυμνές φώτο που είχε τραβήξει με τον πρώην της!

Λίγες μό��ις εβδομάδες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

ΣΟΚ για πασίγνωστη celebrity: Της έκλεψαν γυμνές φώτο που είχε τραβήξει με τον πρώην της!

Σοκαρισμένη είναι η Katie Price, μιας και γυμνές φώτο που είχε τραβήξει με τον πρώην της, εκλάπησαν μερικές μόλις εβδομάδες, αφότου έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

H 35χρονη celebrity και πρώην μοντέλο, στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή, κάνοντας πολλές προκλητικές εμφανίσεις και δηλώσεις.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, είχε αποφασίσει ν΄αφοσιωθεί στα τέσσερα παιδιά της, και στο ρόλο της μητέρας.

spl613539_006.jpg
Δεν μπορούσε όμως να προβλέψει, πως μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, του γιου της Riviera, θα έκλεβαν κάποιοι, της πολύ hot φώτο εκείνης και του πρώην συντρόφου της, με καθαρά σεξουαλικό περιεχόμενο.

spl613539_008.jpg
Σύμφωνα με το περιοδικό «Closer», άτομα από το περιβάλλον της Price, λένε πως αυτό συνέβη τη χειρότερη στιγμή για εκείνη, μιας και όλο αυτό το διάστημα, η 35χρονη προσπαθούσε ν΄αναρρώσει από την πρόωρη γέννηση του μωρού της, σε νοσοκομείο της Γαλλίας.

price1.jpg
Πλέον, η Katie ανησυχεί για το πού θα καταλήξουν αυτές οι φώτο, αλλά και το ότι θα επηρεάσουν τη σχέση με τον τωρινό της σύζυγο και πατέρα του 4ου παιδιού της, Kieran Hayler.

price2.jpg
Φίλοι της 35χρονης celebrity, λένε πως η ίδια νιώθει λες και ένα μαύρο σύννεφο έχει απλωθεί πάνω της:

«Παρόλο που ο σύζυγος της την στηρίζει, εκείνη φοβάται για το τι θα σκεφτεί για εκείνη μόλις δει τις φώτο, παρόλο που ξέρει πως την αγαπάει. Είναι τρομοκρατημένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top