ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Justin Theroux μιλά με λεπτομέρειες για τη σχέση του με την Jennifer Aniston!

Τι σιχαίνεται η αρραβωνιαστικιά του και τι λατρεύει σ΄εκείνον;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Justin Theroux μιλά με λεπτομέρειες για τη σχέση του με την Jennifer Aniston!

Για τη σχέση του με την Jennifer Aniston μίλησε για πρώτη φορά ο Justin Theroux, ο οποίος αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες από την κοινή τους συμβίωση.

gq.jpg
Ο 42χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι αρραβωνιασμένος με την 44χρονη star, εξήγησε, πως όταν οι δυο τους μετακόμισαν για πρώτη φορά στην έπαυλη τους στο Bel Air, η Aniston έπρεπε να ανεχτεί και αυτά που της κουβάλησε στο σπίτι.

gq1.jpg
Πρόκειται για κάτι περίεργα γλυπτά όπως περιγράφει ο ίδιος, τα οποία «είναι χειροποίητα, από το 1800, από ένα μουσείο με περίεργα είδη. Είναι με ανοιχτά στόματα, γλώσσες, και στους λαιμούς τους υπάρχουν διάφορα στάδια σύφιλης, γονόρροιας και ο,τι μπορείς να φανταστείς».

Jennifer+Aniston+Justin+Theroux+26th+American+OkKVyJGWC6Rl.jpg
Όπως λέει ο Theroux, η Aniston που με καθόλου καλό μάτι δεν τα πήρε αυτά τα πράγματα, του επέτρεψε να τα έχει στο γραφείο του στο Los Angeles, και όχι στο σπίτι τους (και με το δίκιο της η γυναίκα).

aniston1.jpg
Το ζευγάρι, αρραβωνιάστηκε το 2012 έπειτα από ένα χρόνο σχέσης, και όπως περιγράφει ο 42χρονος ηθοποιός, η ζωή τους άλλαξε πολύ.

Τέλος, περιέγραψε και πως συνηθίζουν να κάνουν κομπλιμέντα ο ένας στον άλλον:

«Είμαι απαίσιος στ΄αθλήματα, και αυτό είναι κάτι το οποίο η Jennifer λατρεύει σ΄εμένα!», ενώ εξήγησε πως μέρος στην απόφαση τους ν΄αγοράσουν την βίλα των 21 εκ. δολαρίων, έπαιξε και το ότι πήγαινε πακέτο με έξι κοτες, τις οποίες οι ιδιοκτήτες τους ήθελαν να ξεφορτωθούν, με το διάσημο ζευγάρι να τους λέει:

«Είστε τρελοί; Mην τις ξεφορτωθείτε. Αυτός είναι και ο ένας βασικός λόγος για τον οποίο αγοράσαμε το σπίτι. Οι κότες!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top