Μόνο στο star.gr: πλούσιο παρασκήνιο στον έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ζευγάρι τριών μηνών, με... μακρύ παρελθόν! Δες ΦΩΤΟ

Μόνο στο star.gr: πλούσιο παρασκήνιο στον έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ζευγάρι με την Κατρίνα Δημητριάδη Τσάνταλη θέλουν πληροφορίες τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το star.gr σου παρουσιάζει το παρασκήνιο του φερόμενου ως νέου love story στην ελληνική showbiz!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία έχει ήδη μεταφέρει το star.gr, ο νεαρός τραγουδιστής και η κληρονόμος γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων πριν από τρεις μήνες.

Το star.gr, όμως, έψαξε και «τσάκωσε» την Κατρίνα στην παρουσίαση του δίσκου του Κωνσταντίνου, που έγινε... τον Νοέμβριο του 2012!

Κατρίνα Τσάνταλη, Ναταλία Γερμανού.jpg

Τυχαίο ή... μοιραίο;
Η οινοποιία «Τσάνταλη» ήταν και χορηγός της εκδήλωσης!

Κι αν τότε το φερόμενο ως ζευγαράκι δεν είχε γνωριστεί, βρήκαμε ποιοί είναι οι «κοινοί γνωστοί» που έκαναν το κονέ: όπως βλέπεις και στη φωτογραφία που παρουσιάζουμε, η Κατρίνα ποζάρει με την καλή της φίλη Ναταλία Γερμανού, η οποία έγραψε στον Κωνσταντίνο την μεγάλη του επιτυχία «Ποτέ Ξανά»!

Επίσης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το «χρυσό» κορίτσι της γνωστής οινοποιίας κάνει πολύ καλή παρέα με στέλεχος της δισκογραφικής εταιρείας του Κωνσταντίνου και, μάλιστα, αρκετοί την είχαν δει πολλάκις στο καμαρίνι του τραγουδιστή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λεωφόρου της Αθήνας.

Άσε που η όμορφη γαλανομάτα -η οποία στο παρελθόν είχε δεσμό με τον γιό της Χαρούλας Αλεξίου, Μάνο Θεοφίλου- είχε απαθανατιστεί στην παρέα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, πρώτο τραπέζι πίστα στον Αργυρό, τον Μάιο που μας πέρασε!

Για ζευγάρι που γνωρίστηκε προ τριών μηνών... πλούσιο το παρελθόν, δεν νομίζεις;

tsantali_ouggarezos.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top