Κοιμήθηκε με την Lady Gaga και ζητά... 286.000 ευρώ!

Στα δικαστήρια σέρνει την τραγουδίστρια η πρώην βοηθός της

Κοιμήθηκε με την Lady Gaga και ζητά... 286.000 ευρώ!

Με το αζημίωτο φαίνεται πως θα πληρώσει η Lady Gaga το... κουσούρι να κοιμάται με την πάλαι ποτέ βοηθό της, καθώς η Jennifer O’ Neill κατέθεσε μήνυση εναντίον της και της ζητά 286.000 ευρώ ως αποζημίωση!

Όπως έχει γράψει και στο παρελθόν το star.gr, η Jennifer O’ Neill μπήκε στη δούλεψη της νεαρής σταρ για δύο μήνες το 2009, ενώ, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο του 2010, εργάστηκε για εκείνη άλλους 13 μήνες. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες γνωρίζονταν από την ηλικία των 19 και ήταν φίλες.

gaga_assistant.jpg

Σύμφωνα με την μήνυση της πρώην βοηθού, η Gaga την ανάγκαζε να δουλεύει χωρίς ωράριο, αφού είχε απαιτήσεις καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου, ενώ ο μισθός της ανερχόταν σε 476 ευρώ τον μήνα.

«Με ξυπνούσε στη μέση της βραδιάς για να αλλάξω το DVD στο DVD Player, γιατί δεν ήθελε να βλέπει άλλο και δεν μπορούσε να σηκωθεί και να διασχίσει το δωμάτιο για να το κάνει μόνη της», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην 200 σελίδων απολογία της η Jennifer O’ Neill. Παράλληλα, υποστηρίζει πως η Gaga την ανάγκαζε να κοιμάται μαζί της, ενώ αναλάμβανε την μεταφορά των προσωπικών της αντικειμένων, τα οποία κάποιες φορές ξεπερνούσαν τις... 20 σακούλες!

Η πλευρά της Gaga διαψεύδει την πρώην βοηθό, υποστηρίζοντας πως μοναδικός της στόχος είναι να αποσπάσει χρήματα, ενώ, τονίζει ότι η O’ Neill δεν άξιζε την δουλειά καθώς δεν είχε τα προσόντα.

Οι δύο πλευρές θα βρεθούν αντιμέτωπες στα δικαστήρια στις 4 Νοεμβρίου και τότε θα κριθεί αν η τραγουδίστρια θα... ξεπαραδιαστεί για χάρη της πρώην βοηθού!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top