Έλλη Κοκκίνου: Μιλά για τη στιγμή που κόντεψε να χάσει τη ζωή της

«Έμεινα τρεις μέρες Εντατική, και δώδεκα μέρες στο νοσοκομείο»

Έλλη Κοκκίνου: Μιλά για τη στιγμή που κόντεψε να χάσει τη ζωή της

Για την περίοδο που κόντεψε να χάσει τη ζωή της μίλησε η Έλλη Κοκκίνου, περιγράφοντας τις πολύ δύσκολες στιγμές που έζησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου:

«To 2001, είχα πάθει πνευμονία και λοίμωξη αναπνευστικού συγχρόνως. Είμαι ένας άνθρωπος, που έχω αλλεργικό άσθμα από τριών χρονών. Αυτό χτύπησε άρρωστους πνεύμονες και ταλαιπωρημένους από τη δουλειά, με πολύ πεσμένο το ανοσοποιητικό μου. Θυμάμαι πως ήμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου μπήκα εσπευσμένα στην Εντατική, και στην ερώτηση της μητέρας μου στο γιατρό τι γίνεται, ο γιατρός της απάντησε "δεν ξέρω"! Σκέφτηκα ότι θα πεθάνω. Η ασφυξία είναι βίαιη. Το να νιώθεις ότι δεν μπορείς ν΄αναπνεύσεις. Σε κάθε σου προσπάθεια, έχεις απίστευτη ταχυκαρδία. Οι παλμοί μου είχαν φτάσει 185. Είχα από πάνω μου, όλους τους χειρουργούς, γιατί φοβόντουσαν πως αν γλύτωνα απ΄αυτό, θα έφευγα από καρδιά. Έμεινα τρεις μέρες Εντατική, και 12 μέρες στο νοσοκομείο».

Παράλληλα, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε πως δεν έχει γνωρίσει τους γονείς του Γιώργου Μπόγρη, και πως η ηλικία του συντρόφου της δεν «μετρά» καθόλου για εκείνη:

«Η ωριμότητα και το αντριλίκι του καθένα, δεν πάει σύμφωνα με την ηλικία αλλά με το μυαλό του» τόνισε η τραγουδίστρια, περιγράφοντας πως θέλει τον άνδρα:

«Θέλω να με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής, να με ανανεώνει, να με κάνει να γελάω, να μου κάνει εκπλήξεις, και να μου κάνει τη ζωή πιο ευχάριστη. Να είναι εκφραστικός στα συναισθήματα του, αλλά και το γεγονός ότι είμαι μαμά, και έχω ένα παιδί πάνω απ΄όλα, το οποίο είναι προτεραιότητα μου».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top