Σάκης Ρουβάς: «Με κέρδισε το θέατρο»

Τι απαντά ο σταρ για τις κριτικές που δέχτηκε αρνητικές και θετικές;

Σάκης Ρουβάς: «Με κέρδισε το θέατρο»

​Το ντεμπούτο του στο θέατρο και δη στην τραγωδία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αλλά ο Σάκης Ρουβάς απαντά στις κριτικές που δέχτηκε για το ρόλο του ως θεός Διόνυσος στις «Βάκχες».

«Περίμενα τις αντιδράσεις αυτές. Τώρα που φτάνουμε στο τέλος της περιοδείας, βλέπω ξεκάθαρα πως η υποδοχή που είχαμε από το κοινό ήταν εξαιρετική και καταφέραμε να πείσουμε ακόμα και τους καχύποπτους ή απαιτητικούς θεατές. Καταφέραμε να κερδίσουμε κ ένα κοινό που ενδεχομένως δεν είχε ξαναδεί αρχαία τραγωδία» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο ποπ σταρ ακόμη αποκάλυψε: «Η υποκριτική αποτελεί διαχρονικό μου πάθος. Μέσα από τις “Βάκχες” γνώρισα και αγάπησα περισσότερο το θέατρο. Ως μέλος ενός θιάσου με τόσο σημαντικούς συντελεστές, ανακάλυψα τη μαγεία του και τις απεριόριστες δυνατότητες που σου προσφέρει. Έμαθα, εξέλιξα τεχνικές και βούτηξα σ’έναν νέο, ανεξάντλητο κόσμο. Με κέρδισε το θέατρο. Σίγουρα θέλω να επιστρέψω».

Τέλος, για το αν το εγχείρημα του ήταν τολμηρό ο ίδιος είπε: «Δεν μου φάνηκε τολμηρό το εγχείρημα. Ήταν μια πρόκληση που με έκανε να δουλέψω και να γνωρίσω νέα όρια για τον εαυτό μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top