Γιάννης Πάριος: «Πάντοτε αγαπούσα περισσότερο αυτό που έκανα, παρά εμένα»

O τραγουδιστής του έρωτα πιο αποκαλυπτικός από ποτέ...

Γιάννης Πάριος: «Πάντοτε αγαπούσα περισσότερο αυτό που έκανα, παρά εμένα»

Αποκαλυπτικός και συναισθηματικός ήταν ο Γιάννης Πάριος στη συνέντευξη που παραχώρησε, μιλώντας για τον ίδιο, τον έρωτα και την αγάπη αλλά και για τους γονείς του.

«Ποτέ δεν έπαψα να αδικώ τον εαυτό μου. Ίσως δεν τον αγάπησα όσο άξιζε… Πάντα αγαπούσα περισσότερο αυτό που κάνω, παρά εμένα» είπε χαρακτηριστικά για τα στοιχεία του χαρακτήρα του που κουβαλάει από παιδί.

Ο τραγουδιστής του έρωτα μίλησε ακόμη και για τη διαφορά μεταξύ έρωτα και αγάπης λέγοντας: «Μπορεί να σου εμπνεύσουν τον έρωτα πολλές γυναίκες, αλλά σε λίγες θα βρεις τους λόγους που θα σε κάνουν να τα αγαπήσεις. Η προϋπόθεση για την αγάπη είναι η αλήθεια. Η αγάπη αν ριζώσει, ότι και να γίνει δεν φεύγει. Ενώ ο έρωτας δεν γαντζώνεται μέσα μας, είναι λουλουδάκι της επιφάνειας και κάποια στιγμή μαραίνεται και σκορπάει».

Στους γονείς του είχε μεγάλη αγάπη. Στην αγκαλιά της μάνας του, που τη χάρηκε μέχρι τα 91 της χρόνια, έτρεχε για εξομολογήσεις χωρίς καμία κριτική- όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος. Τον πατέρα του τον έχασε όταν ο Γιάννης Πάριος ήταν 18 ετών.

«Ο θάνατος του πατέρα μου μ’έκανε να νιώσω ότι ο πόνος μπορεί να γίνει έμπνευση, διότι έ��ραψα ένα τραγούδι, το οποίο είπε πολύ αργότερα ο Βοσκόπουλος. Ο τίτλος είναι: “Καρδιά μου μόνη”».

Τέλος αποκάλυψε πως δεν παίρνει χρήματα από τη συναυλία με τίτλο: «Ο δικός μου Τσιτσάνης…» που θα γίνει στο Ηρώδειο στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Μου αρκεί που η ψυχούλα του κυρ- Βασίλη με αφήνει να τον υμνώ. Αυτό είναι ανεκτίμητο για μένα» δήλωσε ο Γιάννης Πάριος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top