Βρήκε τον έρωτα ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Δείτε την γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Βρήκε τον έρωτα ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να δήλωνε μόνος, όμως αυτό δεν ισχύει εδώ και τρεις μήνες, αφού ο γνωστός τραγουδιστής βρήκε τον έρωτα στα γαλάζια μάτια της Κατρίνας Δημητριάδη Τσάνταλη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών πριν από τρεις μήνες και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Βέβαια τόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όσο και το χρυσό κορίτσι της γνωστής οινοποιίας κρατούν χαμηλούς τόνους και σε καμία περίπτωση δε θέλουν να πέσουν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων.

argyros1.jpg

Ο έρωτας όμως δεν κρύβεται και έτσι την περασμένη Τρίτη, το ζευγάρι εθεάθη στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Κωνσταντίνος τραγούδησε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, η Κατρίνα βρισκόταν μαζί με τον τραγουδιστή στο χώρο της συναυλίας και καθόταν στο καμαρίνι του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

argyros2.jpg

Λίγο αργότερα, βγήκε να παρακολουθήσει τη συναυλία και σιγοτραγουδούσε τις επιτυχίες του καλού της.

Μετ�� τη συναυλία το ζευγάρι πήγε σε γνωστό μπαρ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που ανήκει στον κοινό τους φίλο Γιάννη Μυγδαλά, που εδώ και λίγο καιρό έχει δεσμό με τη Μαρία Ηλιάκη.

Επειδή όμως ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν αρκετά κουρασμένος, γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα έφυγαν και κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο που είχαν επιλέξει για τη διαμονή τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top