Χωρίζουν Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας;

Τι απαντά η ηθοποιός στις φήμες για κρίση στον γάμο τους

Χωρίζουν Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας;

«Πρέπει να υπάρχει αγάπη για να κρατήσει ένας γάμος», δηλώνει η Θεοφανία Παπαθωμά και μιλά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα να περνάει κρίση, παραδεχόμενη πως αντιμετώπισαν προβλήματα!

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις φήμες περί χωρισμού και απάντησε: «ένας γάμος περνάει κρίση κάθε μέρα, όπως και εμείς οι ίδιοι περνάμε κρίσεις συνεχώς. Άντε τώρα πάντρεψε τις καθημερινές κρίσεις δυο ανθρώπων, τόσο διαφορετικών, που αναγκαστικά πρέπει να γίνουν ένα. Βάλε τις κρίσεις που περνάει το παιδί και πολλαπλασίασέ τες με την κρίση που περνάει ο γάμος ως υπαρκτή κατάσταση που μεταλλάσσεται καθώς ��εταλλάσσεσαι κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι!».

«Πρέπει να καθίσεις και να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αυτό να λειτουργεί και μάλιστα να σου δίνει και χαρά. Πώς γίνεται; Μόνο αν το θέλουν και οι δυο και προσπαθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει να υπάρχει πνευματική ταύτιση και αγάπη για να κρατήσει ένας γάμος στον χρόνο», πρόσθεσε η ίδια.

Τέλος, η Θεοφανία δεν έκρυψε ότι η μητρότητα την έχει αλλάξει πολύ, κάνοντάς την καλύτερο άνθρωπο. «Η μητρότητα σε διδάσκει την αγάπη χωρίς όρους, ένα μάθημα σημαντικό, ζωής, το μεγαλύτερο! Χαίρομαι τόσο πολύ που ο Θεός με αξίωσε με αυτό το θείο δώρο και προσπαθώ να το τιμώ κάθε στιγμή και τον ευχαριστώ για αυτό κάθε μέρα. Κάθε φορά που αντικρίζω τον γιο μου, σηκώνω τα μάτια μου στον ουρανό και λέω “ευχαριστώ, Θεέ μου”», ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top