Στις 27 Οκτωβρίου ντύνεται γαμπρός ο Ηλίας Κόζας

Ετοιμάζει ροκ πάρτι για να γλεντήσει το γάμο του με την καλή του

Στις 27 Οκτωβρίου ντύνεται γαμπρός ο Ηλίας Κόζας

Παραμονή του… μεγάλου «ΟΧΙ», ο Ηλίας Κόζας θα πει το… μεγάλο «ΝΑΙ» στην καλή του Χαρούλα και θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ο τραγουδιστής των Koza Mostra, ντύνεται γαμπρός στις 27 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και όπως έχει πει και ο ίδιος δεν έχει κανένα άγχος.

Ήδη στην εφημερίδα «Μακεδονία» δημοσιεύτηκε η αγγελία του γάμου του τραγουδιστή με την καλή του, στην οποία αναφέρεται:

kozas-fili.jpg

«Ο Ηλίας Κόζας του Αλεξάνδρου και της Γεσθημανής που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, και η Πουλχερία – Χαρούλα Τσεβδομαρία, του Θεόδωρου και της Αθηνάς, που γεννήθηκε στην Καβάλα και κατοικεί στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης πρόκειται να παντρευτούν στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη».

Η Χαρούλα έχει επιλέξει ένα μπεζ νυφικό του σχεδιαστή SPIRIDON, ενώ ο Ηλίας θα φορέσει ένα κοστούμι δια χειρός Merkos Manolopoulos.

181336_4102077231925_183878235_n.jpg

Μετά το μυστήριο του γάμου, δεν θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση, αλλά ένα ανατρεπτικό rock party. Ο Ηλίας με τους Koza Mostra και μερικούς φίλους θα δώσουν μια συναυλία στο Block 33 και φυσικά το παρόν θα δώσει και ο Αγάθωνας.

Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει πάρτι με dj, ενώ οι καλεσμένοι δε θα είναι περισσότεροι από 250

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια. Μάλιστα ο Ηλία Κόζας είχε ανακοινώσει τον γάμο του κατά τη διάρκεια του promo tour στην Eurovision.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top