Άστραψαν τα φλας στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton μετά τη γέννηση του γιου της

Περπάτησε στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Άστραψαν τα φλας στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton μετά τη γέννηση του γιου της

Δέκα σχεδόν εβδομάδες μετά από την γέννηση του πρίγκιπα George Alexander Louis, η Δούκισσα του Cambridge έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα William και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε τις εντυπώσεις.

kate1.jpgkate2.jpg

Φορώντας μια ασημί, μακριά τουαλέτα με μεταλλικές λεπτομέρειες της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham, η Catherine εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λονδίνο, κρατώντας αγκαζέ τον σύζυγό της.

Χαμογελαστή και έχοντας χάσει τα ελάχιστα, είναι η αλήθεια, κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα του Cambridge συνομίλησε με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους που έσπευσαν να την καλωσορίσουν στο γκαλά.

kate3.jpg

Τον περασμένο μήνα το πριγκιπικό ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στον μαραθώνιο του Anglesey, όπου η Catherine συνομίλησε με αρκετό κόσμο που βρέθηκε εκεί και την ρωτούσε συνεχώς για τον βασιλικό μωρό.

Όσο για τον πρίγκιπα George; Βρισκόταν σε καλά χέρια, αφού όπως σας γράψαμε και νωρίτερα στο star.gr, το ζευγάρι επιστράτευσε την νταντά του πρίγκιπα William για να αναλάβει την φροντίδα του μικρούλη.

kate4.jpg

Μάλιστα την Πέμπτη το παλάτι του Μπάκινχαμ ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας William εγκαταλείπει τις ένοπλες δυνάμεις για να αφοσιωθεί στις βασιλικές του υποχρεώσεις, φουντώνοντας έτσι τα σενάρια που θέλουν να είναι αυτός που θα αναλάβει τον βρετανικό θρόνο μετά τη βασίλισσα Ελισάβετ.

kate5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top