ΒΟΜΒΑ στη showbiz! Δεν είναι ο Χρ. Δάντης συνθέτης του «My Number One»

Τέλος στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη

ΒΟΜΒΑ στη showbiz! Δεν είναι ο Χρ. Δάντης συνθέτης του «My Number One»

Τέλος έδωσε σήμερα η δικαιοσύνη στην πολύχρονη κόντρα του Χρήστου Δάντη με τον Μάνο Ψαλτάκη για την πατρότητα του «My Number One» που έφερε την πρωτιά για την Ελλάδα στη Eurovision το 2005.

Ο κύβος ερρίφθη και σύμφωνα με το δικαστήριο, συνθέτης της μεγάλης επιτυχίας της Έλενας Παπαρίζου είναι ο Μάνος Ψαλτάκης και όχι ο Χρήστος Δάντης που μοιράστηκε τη μεγάλη επιτυχία με τη Ναταλία Γερμανού.

Φυσικά και ο Μάνος Ψαλτάκης πανηγύρισε για την… δικαίωσή του όπως είπε, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

psaltakis.jpg

«Βόμβα μεγατόνων. Σήμερα 12/9/2013 βγήκε η απόφαση ότι το τραγούδι που πήρε την πρώτη θέση το 2005 στην Eurovision, το My Number One, είναι μουσική σύνθεση του Μάνου Ψαλτάκη. Εδώ θέλω να δω τα μούτρα δημοσιογράφων της τότε ΕΡΤ και μερικών άλλων σε άλλα ΜΜΕ. Σας λέω λοιπόν ότι και Θεός υπάρχει και δικαιοσύνη υπάρχει. Σήμ��ρα ο Δαυίδ κέρδισε τον Γολιάθ για δεύτερη φορά. Αυτό να γίνει μάθημα στις φίρμες που ενώ υπάρχουν συνθέτες με εκπληκτικά τραγούδια, αυτοί και τα χώνουν και παίρνουν αηδίες. Το κλικάτο το σύστημα το πολέμησα και το νίκησα. Κάντε κι εσείς το ίδιο. Στη μουσική δεν χωράει κλίκα και σύστημα. Τέρμα ως εδώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top