Να σώσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ αναλαμβάνει ο Channing Tatum!

Δείτε το «χτύπημα» στον Λευκό Οίκο

Να σώσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ αναλαμβάνει ο Channing Tatum!

Αυτόπτης μάρτυρας σε επίθεση στον Λευκό Οίκο έγινε ο Channing Tatum, αναλαμβάνοντας να σώσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και την χώρα!

1.jpg

Ο λόγος για την ταινία «Λευκός Οίκος: η Πτώση», στην οποία ο Channing πρωταγωνιστεί με τον βραβευμένο με Όσκαρ Jamie Foxx.

2.jpg

Ο Channing υποδύεται τον John Cale, ένα μέλος της αστυνομίας του Καπιτωλίου και έχει μόλις ενημερωθεί ότι η αίτηση για να γίνει μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία του Προέδρου των ΗΠΑ, James Sawyer (Jamie Foxx), έχει απορριφθεί. Για να μην απογοητεύσει τη μικρή του κόρη με τη δυσάρεστη είδηση, την ξεναγεί στον Λευκό Οίκο. Για κακή τους τύχη, μια βαριά οπλισμένη παραστρατιωτική οργάνωση καταλαμβάνει το κτίριο. Τώρα, καθώς η κυβέρνηση διαλύεται και ο χρόνος τελειώνει, είναι στο χέρι του Cale να σώσει τον Πρόεδρο, την κόρη του και -φυσικά- τη χώρα.

3.jpg

Η καταιγιστική περιπέτεια, σε σκηνοθεσία Roland Emmerich, αξιοποιεί την πολύτιμη εμπειρία του στις ταινίες δράσης αλλά και στην καταστροφή του Λευκού Οίκου («Μέρα Ανεξαρτησίας»), ενώ παράλληλα φωτίζει εύστοχα την κωμική χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών.

4.jpg

Το «Λευκός Οίκος: η Πτώση» θα βγει στους κινηματογράφους στις 19 Σεπτεμβρίου, από την «Feelgood».

5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top