23χρονος Βρετανός έχει κλέψει την… καρδιά της Angelina Jolie

Ποιος είναι ο νεαρός που τον έχει πάρει υπό την προστασία της;

23χρονος Βρετανός έχει κλέψει την… καρδιά της Angelina Jolie

Τι έγινε ρε παιδιά; Κακός χαμός στο Hollywwod από τα δημοσιεύματα που θέλουν νεαρό, γοητευτικό, Βρετανό ηθοποιό να έχει κλέψει την καρδιά της Angelina Jolie. Ανησύχησαν καλέ όλοι μήπως και άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σύννεφα στον παράδεισο του Brad Pitt και της Angie, ενώ φήμες ότι η Jennifer Aniston άρχισε να τρίβει τα χέρια της όταν έμαθε τα καθέκαστα ερευνώνται ως αβάσιμες.

jack1.jpg

Και είναι αβάσιμες βεβαίως, βεβαίως, γιατί ο 23χρονος ηθοποιός Τζακ Ο’ Κόνελ, κάθε άλλο παρά αντίζηλος του Brad Pitt είναι.

jack2.jpg

Ο νεαρός ηθοποιός είναι το… πουλέν την Angelina που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία που σκηνοθετεί, το «Unbroken».

jack-jack-oconnell-10625724-640-426.jpg
Η Angelina σου λέει έχει γοητευθεί από το ταλέντο του συναδέλφου της, όπως και αρκετοί κριτικοί κινηματογράφου και τον έχει πάρει υπό την προστασία της, δίνοντάς του συμβουλές και κατευθύνσεις, ώστε να τον κάνει το νέο αστέρι του Hollywood.

Jack-OConnell.jpg

«Η Angelina έχει υπάρξει πολύ γενναιόδωρη και θέλει να βοηθήσει τον Τζακ, ώστε να προετοιμαστεί για μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του. Η μόνη συμβουλή που του δίνει είναι “Συγκεντρώσου στη δουλειά”», λένε συνεργάτες της ηθοποιού.

JackOConnellWeb.jpg

Άδικα λοιπόν έσπευσαν εκεί στο Hollywood να δημιουργήσουν ίντριγκα. Η Angelina και ο Brad έχουν δεθεί πιο πολύ μετά την περιπέτεια της υγείας της και το ενδιαφέρον της για τον νεαρό Tζακ Ο’ Κόνελ είναι καθαρά επαγγελματικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top