ΔΕΙΤΕ το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Beyonce

Καταραμένη φτώχεια!!!

ΔΕΙΤΕ το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Beyonce

Διακοπές στην Ευρώπη κάνει η Beyonce με τον σύζυγό της Jay Z και την κόρη τους Blue Ivy και φυσικά δεν είναι διόλου φτωχικές. Η super star απολαμβάνει το γαλάζιο της Μεσογείου, πραγματοποιώντας κρουαζιέρα με πολυτελέστατο γιοτ στο Σορέντο της Ιταλίας και δεν τσιγκουνεύεται καθόλου τα χρήματα στις διακοπές της.

beyonce1.jpg

Για μια εβδομάδα η Beyonce και ο καλός της έκαναν ένα διάλειμμα από την περιοδεία της τραγουδίστριας και μαζί τους πάντα ήταν η μοναχοκόρη τους.

beyonce2.jpg
Το ζευγάρι βέβαια φρόντισε να βρει χρόνο μόνο για τους δυο τους, με τον φωτογραφικό φακό να τους εντοπίζει σε… ρομαντική βαρκάδα στο Κάπρι.

beyonce3.jpg

Και επειδή η Beyonce, όπως κάθε ��ωστή pop star θέλει να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους θαυμαστές της, ανέβασε το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στο προσωπικό της site.

beyonce4.jpg
Την είδαμε λοιπόν να ποζάρει όλο χάρη στο… φτερό του liar jet της. Την είδαμε να κάνει βουτιές από το σκάφος της, αλλά και να καλοπερνάει, χαλαρή και άνετη.

beyonce6.jpg

Να μην μιλήσουμε για τις σαμπάνιες που έρεαν άφθονες πάνω στο γιοτ και τα πούρα Cabana που άναβε ο Jay Z το ένα μετά το άλλο.

beyonce5.jpg

Οι διακοπές όμως τελείωσαν και η Beyonce προετοιμάζεται πλέον για τη συνέχεια της περιοδείας της. Θα έχει όμως πάντα τις φωτογραφίες για να της θυμίζουν πόσο όμορφα πέρασε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top