Στα χέρια του εισαγγελέα το πόρισμα για το θάνατο του Μ. Ασλάνη

Στον αέρα η επιχείρηση του αδικοχαμένου σχεδιαστή

Στα χέρια του εισαγγελέα πρωτοδικών αναμένεται να παραδοθεί μέσα σε 24 ώρες το πόρισμα για τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, μιας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star η αστυνομία ολοκλήρωσε τον κύκλο των καταθέσεων όλων των ατόμων που εμπ��έκονται στην υπόθεση. Ο εισαγγελέας με τη σειρά του θα κλείσει την υπόθεση, όταν παραλάβει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Όπως έγραψε και το star.gr, ο αδικοχαμένος σχεδιαστής άφησε σε συγγενείς και στενούς του συνεργάτες μια επιστολή με την οποία καίει δύο συνεργάτιδές του, οι οποίες όπως υποστήριζε τον κορόιδεψαν και καταχράστηκαν πολλά χρήματα της επιχείρησής του.

Ο στενός φίλος του Μ. Ασλάνη, Γ. Κουτούλιας μιλά αποκλειστικά στην κάμερα του Star και αποκαλύπτει ότι ο σχεδιαστής δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με τα οικονομικά.

«Είχε άγνοια των πάντων. Ούτε τιμολόγια δεν είχε να τρυπήσει. Δεν είχε εικόνα της επιχείρησής του. Δεν είχε κάνει ούτε καν απογραφή για να δει πόσα φορέματα είχε μέσα στο κατάστημά του, μια απλή ενέργεια που κάνει ένας επιχειρηματίας», είπε.

Τώρα αυτή η επιχείρηση βρίσκεται στον αέρα και το όνομα του Μιχάλη Ασλάνη κινδυνεύει να χαθεί εντελώς μετά τον θάνατό του.

«Είναι κρίμα να μην υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση. Εδώ βέβαια πρακτικά και επιχειρηματικά υπάρχουν δύο τρεις λύσεις. Μια λύση είναι να βρεθεί ένας σχεδιαστής, μια σχεδιάστρια ή ένα δίδυμο που θα πέσουν πάνω και θα συνεχίσουν το brand», είπε ο Γ. Κουτούλιας.

Μάλιστα ο ίδιος πρότεινε στις αδελφές του Μ. Ασλάνη στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας να ανοίξ��ι το show με ρούχα που είχε σχεδιάσει ο ίδιος για την εκδήλωση. Εκείνες πάντως είναι που θα πάρουν την τελική απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top