Το ελικόπτερο για την Παπαρίζου αναστάτωσε την ΔΕΘ

Λύθηκε το μυστήριο με την ιπτάμενη ατραξιόν στη Θεσσαλονίκη

Το ελικόπτερο για την Παπαρίζου αναστάτωσε την ΔΕΘ

Ντόρος μεγάλος έγινε με το ελικόπτερο που πετούσε κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη και τελικά αποδείχθηκε πως... ήταν για την Έλενα Παπαρίζου!

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι το ελικόπτερο ανήκε στην αστυνομία και κατέγραφε τις διαδηλώσεις των συνδικάτων. Έλα, όμως, που έκαναν λάθος!

«Πρόκειται για μια παρεξήγηση. Πραγματικά όλα αυτά έχουν να κάνουν με την προβολή του πατρινού καρναβαλιού και τίποτα άλλο», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο υπεύθυνος του Καρναβαλιού, Χαράλαμπος Καρκούλιας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το ελικόπτερο μπορεί να πετά μέχρι και 500 μέτρα, καταγράφοντας εικόνα και ήχο, ενώ χρησιμοποιήθηκε από το περίπτερο που πατρινού καρναβαλιού στη ΔΕΘ για να καταγράψει όσα γίνονταν στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες διαφημιστικού μηνύματος.

Αφού πέταξε πάνω από τους διαδηλωτές, το ελικόπτερο προσγειώθηκε λίγο μετά τα πόδια της Έλενας Παπαρίζου, η οποία έδωσε συναυλία.

Μέχρι και η δημοφιλής τραγουδίστρια εντυπωσιάστηκε από την ιπτάμενη ατραξιόν, ενώ οι αρμόδιοι αποφάσισαν να κρεμάσουν... κορδέλες στο ελικόπτερο, ώστε στο εξής να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις!

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με όλες τις λεπτομέρειες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top