Πλάτη στον καρκινοπαθή πατέρα της γυρνάει η Adele

«Θέλω να δω τον εγγονό μου... Μπορεί να πεθάνω», της λέει

Πλάτη στον καρκινοπαθή πατέρα της γυρνάει η Adele

Ακόμα μία φορά παρακαλάει την Adele ο πατέρας της, Mark Evans: αυτή τη φορά, ο καρκινοπαθής τραγουδιστής ζητά από την κόρη του να ξεχάσει όσα τους χωρίζουν και να συναντηθούν για να δει τον εγγονό του!

«Δεν έχω δει τον 10 μηνών Angelo και δεν ξέρω αν αντέχω να μην τον δω ποτέ... Μπορεί να πεθάνω πριν συμφιλιωθώ με την κόρη μου», λέει ο 51χρονος, που διαγνώστηκε με καρκίνο στο στομάχι και το έντερο, σε συνέντευξή του.

Μανιάτικο το κρατά η τραγουδίστρια το ότι ο πατέρας της τους εγκατέλειψε όταν εκείνη ήταν 3 ετών. Μάλιστα, το γυαλί μεταξύ πατέρα και κόρης ράγισε το 2011, όταν ο Mark Evans μίλησε δημόσια για τις κακές τους σχέσεις.

«Τα χρόνια περνούν και φοβάμαι ότι δεν θα δω ποτέ τον εγγονό μου, ούτε θα κάνω μαζί του τα πράγματα που δεν έκανα με την Adele όταν ήταν παιδί», συνεχίζει ο πατέρας της τραγουδίστρια, που έμαθε για την εγκυμοσύνη της από τα μέσα ενημέρωσης.

Η Adele, πάντως, παραμένει ανένδοτη: ούτε στα γράμματα που της στέλνει του απαντά, ενώ, σε συνέντευξή της στη «Vogue» το 2012, είχε πει ότι «αν ξαναδώ τη μούρη του, θα τον φτύσω! Δεν θ’ ακούσει τίποτα για μένα, ποτέ ξανά!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top