Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι μια θηλυκή Ασλάνης»!

Το οικονομικό της δράμα και η περιπέτεια με την υγεία της

«Είμαι μια θηλυκή... Ασλάνης», εξομολογείται η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, λόγω των συσσωρευμένων χρεών που άφησε στενή της συνεργάτιδα με την οποία διατηρούσε σχολή χορού στη Γλυφάδα. Μάλιστα η κατάσταση είναι τόσο άσχημη που κινδυνεύει να χάσει και το σπίτι της.

«Η κατάληξη είναι ασχημη. Επί 13 χρόνια διατηρώ σχολές. Αυτή της Γλυφάδας την έφτιαξα μόνη μου από την αρχή και την έκανα παλάτι.Έπειτα από 6 χρόνια αποφάσισα να τη μοιραστώ με την εν λόγω συνεργάτιδά μου και να κρατήσω την καλλιτεχνική διεύθυνση. Κράτησα ένα μικρό ποσοστό, το οποίο δεν πληρώθηκα ποτέ, της το άφησα για να πάει καλά, για να προκόψει. Της έλεγα "δεν πειράζει, άστο, όταν ωριμάσει η σχολή μου τα δίνεις".

Εμπιστεύτηκα τα πάντα χωρίς να ελέγχω τίποτα. Σήμερα ταλαιπωρούμαι, επειδή είμαι καλλιτέχνις και όχι δραχμοφονιάς. Αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου, καθώς οι οφειλές σε ενοίκια, ΔΕΗ και εφορία ξεπερνάνε τα 114.000 ευρώ», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Ιωαννίδου μετά την ασθένειά της και λόγω του συγκεκριμένου περιστατικού, φοβάται για την υγεία της. «Μετακόμισα τα προσωπικά μου πράγματα τον Ιούλιο και κόντεψα να πάθω δεύτερο καρκίνο από τον πόνο που μου προκάλεσε αυτή η εμπειρία. Και ό,τι χειρότερο για μένα είναι να στεναχωριέμαι. Να βλέπω να εξαφανίζεται ότι έχω φτιάξει».

Τέλος τονίζει «Αισθάνομαι μοναξιά, αισθάνομαι ότι πρόδωσα και τον Γερμανό. 'Πρόσεξε μην σε εκμεταλλευτούν', μου είχε πει όταν μου έδωσε τα χρήματα να κάνω αυτό στο οποίο είμαι καλή. Και τώρα, ξαφνικά, το έργο μιας ζωής διαλύθηκε. Και δεν τα έφαγα σε γούνες, αλλά στην τέχνη μου, στο χορό. Ζω εφιαλτικές στιγμές, φοβάμαι την εξέλιξη, φοβάμαι γιατί ��να πρόσωπο που ευεργέτησα με διέλυσε. Δεν μπορώ να βρω τη συνεργάτιδα μου, δεν εμφανίζεται εδώ κι ένα χρόνο να λύσουμε το συμβόλαιο. Είμαι εκτεθειμένη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top