Ηλίας Βρεττός: «θα παντρευτώ όταν αισθανθώ έτοιμος»

Συγκατοικεί ή όχι με την Ευαγγελία Αραβανή;

Ηλίας Βρεττός: «θα παντρευτώ όταν αισθανθώ έτοιμος»

«Θέλω να ζήσω τον έρωτά μου με την Ευαγγελία», δηλώνει ο Ηλίας Βρεττός και τονίζει πως για να ντυθεί γαμπρός δεν υπάρχει νωρίς ή αργά! Παράλληλα, ο τραγουδιστής απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συγκατοικεί με την καλή του.

Λέγοντας πως θα ήταν υποκριτικό να μην μιλά για την σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή από την στιγμή που βγήκαν φωτογραφίες, ο Ηλίας αναφέρει πως πλέον θέλει να το ζήσει.

«Κατά το παρελθόν έχω ζήσει σχέσεις με τις οποίες κρυβόμουν μέσα σε ένα σπίτι επειδή δεν ήθελα να γνωστοποιηθούν. Σήμερα, δεν έχω πλέον άρνηση! Την προηγούμενη Δευτέρα έγινα 30 ετών και αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω. Να βγω έξω με τον άνθρωπό μου και να περάσω καλά. Δεν μπορώ να είμαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους», αναφέρει.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 10 μήνες και οι φήμες λένε ότι ο τραγουδιστής και η καλή του συγκατοικούν: «δεν θα το επιβεβαιώσω, ούτε θα το διαψεύσω. Δεν αφορά κανέναν! Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι με την Ευαγγελία, είμαστε πολύ καλά και περνάμε πολύ καλά», σχολιάζει ο ίδιος.

«Ο έρωτας είναι χημεία και μεταξύ μας υπάρχει έντονη χημεία. Ταιριάζουμε, “κουμπώνουμε”, αισθανόμαστε καλά και ζούμε πολύ όμορφα. Επίσης, δεν υπάρχει ζήλια και πνίξιμο. Είμαι με έναν άνθρωπο που με πηγαίνει μπροστά, σέβεται τα “θέλω” μου, τις επιθυμίες μου και τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μου», συνεχίζει ο Ηλίας, απαριθμώντας όσα τον κέρδισαν.

Όσο για το ενδεχόμενο να τους δούμε να παντρεύονται;
«Δεν υπάρχει νωρίς και αργά για το πότε θα παντρευτείς. Αλλά θα ήθελα να κάνω οικογένεια, όταν αισθανθώ έτοιμος τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο...», απαντά!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top