ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: με ποιόν σταρ ήταν ερωτευμένη η Kate Middleton;

Μάθε το ερωτικό της παρελθόν πριν γίνει δούκισσα!

Το ερωτικό παρελθόν της Kate Middleton αποκαλύπτει ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες: εκτός από το πρώτο φιλί της 31χρονης δούκισσας, μέσα από τις σελίδες του «The Future Queen» μαθαίνουμε πως η Kate – Catherine ήταν ερωτευμένη με σταρ του Hollywood!

Τις «πικάντικες» αποκαλύψεις κάνει η Katie Nicholl και παρουσιάζονται πριν την κυκλοφορία του βιβλίου από το περιοδικό «Vanity Fair».

kate_school.jpg

Ο μεγάλος έρωτας της νυν δούκισσας του Cambridge ήταν ο... Tom Cruise! Βέβαια, ο γνωστός ηθοποιός αγνοούσε τότε ακόμα και την ύπαρξή της και ο έρωτας ήταν μόνο από την πλευρά της έφηβης τότε Kate...

Αυτός που γεύτηκε για τα καλά την 31χρονη ήταν ο Harry Blakelock, o έρωτάς της στο σχολείο. Ο Harry ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από την Kate και, όταν εκείνος αποφοίτησε, χώρισαν. Μάλιστα, η συγγραφέας αναφέρει πως η Kate άργησε να ξεπεράσει τον χωρισμό και έμεινε single μέχρι την αποφοίτησή της!

Όσο για το πρώτο φιλί της δούκισσας;
Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, ήταν στα 14 της χρόνια με τον Woody Webster!

Το ερωτικό «τρένο» της Kate σταμάτησε στον πρίγκιπα William. Και μπορεί ο έρωτας να τους προέκυψε στο πανεπιστήμιο «St. Andrew’s» όπου φοιτούσαν, η γνωριμία τους όμως έγινε ένα χρόνο νωρίτερα, το Καλοκαίρι του 1999, στην Ιταλία, σε πάρτι που έκανε ένα φιλικό τους ζευγάρι!

Μάλιστα, η νυν δούκισσα λέγεται πως αποφάσισε να φοιτήσει στο «St. Andrew’s» για να είναι κοντά στον πρίγκιπα, αλλάζοντας την πρώτη της επιλογή, που ήταν το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου!

kate_william_university.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top