Επιστροφή στην Ελλάδα για Τσιρίλο-Ασημακοπούλου!

Τι είπε η ηθοποιός αποκλειστικά στην κάμερα του Star

Επιστροφή στην Ελλάδα για Τσιρίλο-Ασημακοπούλου!
Επιστροφή στην Ελλάδα για την Έλενα Ασημακοπούλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο. Τα τελευταία χρόνια οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή τον καλούσαν σε διάφορες χώρες.

Η Έλενα ήταν πάντα δίπλα του βάζοντας προτεραιότητα την οικογένεια της και σήμερα δεν κρύβει τη χαρά της μιλώντας στο STAR που γύρισαν πίσω.

«Επιτέλους γυρίσαμε σπίτι μας. Με το μωρό δεν ήταν πολύ εύκολα αλλά μπορώ να πω ότι φρόντιζε ο σύζυγος μου πριν πάμε εμείς να καλύψει τα απαραίτητα ώστε να πάμε και να μην έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε.» σημείωσε και πρόσθεσε

«Ήθελε να αφοσιωθώ στη μικρή. Το ήθελα πάρα πολύ. Ήθελα να ζήσω όλη την εμπειρία. Το έζησα στο μέγιστο βαθμό. Ήμουν δίπλα της ανά πάσα ώρα και στιγμή και νιώθω γεμάτη.»

Η Έλενα όμως είναι και έτοιμη για να δουλέψει… Τα γυρίσματα για «τα παντελόνια κάτω» ξεκινούν σε λίγες μέρες και ο ρόλος της μεγαλώνει...

«Συνεχίζουμε για 2η χρονιά.. ευτυχώς που έχουμε δουλειά. Ο δικός μου ρόλος είναι λίγο μεγαλύτερος φέτος. Έχω πολλά παραπάνω πράγματα να κάνω και είμαι σε πολύ περισσότερα επεισόδια.»

Ο Μπρούνο και η Έλενα είναι ένα ζευγάρι που σε κάθε επαγγελματική κίνηση ο ένας έχει δίπλα του τον άλλον.
«Σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει αγάπη και θέληση. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το μυστικό αλλά εγώ έχω και τα δύο και είμαι γεμάτη και από τα δύο και θέλω να κάνω πράγματα για τον σύντροφό μου. Τον αγαπώ πολύ.» Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top