Τέλη Σεπτέμβρη βαφτίζεται το πριγκιπικό μωρό!

Τι περιμένουν William και Kate Middleton - όλες οι λεπτομέρειες

Τέλη Σεπτέμβρη βαφτίζεται το πριγκιπικό μωρό!

Εντός των επόμενων εβδομάδων, σε ιδιωτική τελετή στο Buckingham, αναμένεται να βαφτιστεί το πριγκιπικό μωρό!

Αυτό που ο William και η Kate Middleton αναμένουν είναι η... επιστροφή της βασίλισσας από τις διακοπές της στο κάστρο Balmoral της Σκωτίας, η οποία τοποθετείται στα τέλη Σεπτεμβρίου ή, το αργότερο, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Ο μικρούλης George Alexander Louis αναμένεται να κάνει «μπλουμ» στην αίθουσα μουσικής του παλατιού και στην κολυμπήθρα «The Lily Font», όπως ο πατέρας και ο παππούς του.

christening1.jpg

Το μυστήριο θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Canterbury, ενώ παρόντες θα είναι μόνο μέλη των δύο οικογενειών και στενοί φίλοι.

Όσο για τους νονούς;
Λέγεται ότι θα φτάσουν τους έξι, μεταξύ των οποίων θεωρούνται σίγουροι ο πρίγκιπας Harry και η Pippa Middleton.

Ο νεοφώτιστος θα βάλει λευκό δαντελωτό μανδύα, πιστή απομίμηση των βασιλικών βαφτιστικών που φορούν τα «γαλαζοαίματα» μωρά εδώ και 172 χρόνια!

Μετά την βάπτιση, θα «ζωντανέψει» μία συνηθισμένη βρετανική πρακτική: οι καλεσμένοι θα γευτούν τον τελευταίο όροφο από την γαμήλια τούρτα του William και της Kate – Catherine! Αν δεν την θυμάσαι, αποτελούταν από 17 ατομικά κέικ φρούτων, τοποθετημένα σε 8 ορόφους, ενώ είχε διακοσμηθεί με κρέμα γάλακτος, λευκό γλάσο και πάνω από 900 παγωμένα λουλούδια και φύλλα.

christening2.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top