Κάνε κλικ και μπες και συ στο παραμύθι!

Ο μαγικός γάμος του πρίγκιπα Ραχίμ Αγά Χαν με την Κέντρα Σπίαρς

Κάνε κλικ και μπες και συ στο παραμύθι!

​Η αμερικανίδα Σταχτοπούτα, η 25χρονη Κέντρα Σπίαρς, το σουπερ μοντελ που έκλεψε την καρδιά του πρίγκιπα Ραχίμ Αγά Χαν. Σε μια μουσουλμανική τελετή και φορώντας ένα παραδοσιακό σάρι παντρεύτηκε σε κάστρο στη Γενεύη τον αγαπημένο της και απέκτησε τον δικό της τίτλο, πριγκίπισσα Σάουλα Αγα Χαν.

Η Ναομι Κάμπελ ήταν εκείνη που σύστησε την νεαρή καλλονή στον 41 ετών πρίγκιπα. Η Κέντρα Σπιαρς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσω twitter τη μαύρη γαζέλα για αυτή τη συνάντηση. Πριν από τέσσερις μήνες αρραβωνιάστηκαν και τελικά παντρεύτηκαν.

Ο σύζυγος της είναι γιος του δισεκατομμυριούχου πρίγκιπα Αγα Χαν του 12ου. Λέγεται πως είναι απόγονοι του προφήτη Μωάμεθ . Ο πατέρας του παντρεύτηκε επίσης σουπερ μοντελ, ενώ ο παππούς του είχε παντρευτεί την διάσημη ηθοποιό Ρίτα Χέιγουρθ.

Η ιστορία της Κέντρα Σπίαρς μοιάζει με χολιγουντιανή ταινία. Μόλις πριν από πέντε χρόνια το κορίτσι από το Σιατλ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένας πρίγκιπας θα έπεφτε στα πόδια του. Η αμερικανίδα καλλονή είναι ένα περιζήτητο μοντέλο και έχει περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες. Παράλληλα με την καριέρα της στο μοντελινγκ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top