Ο τραγουδιστής που χούφτωσε θαυμάστρια του, βγαίνει τώρα, και «υμνεί» την ηθοποιό σύζυγο του!

«Αν δεν ήταν η Paula δεν θα ήμουν ζωντανός» λέει

 Ο τραγουδιστής που χούφτωσε θαυμάστρια του, βγαίνει τώρα, και «υμνεί» την ηθοποιό σύζυγο του!

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και πήρε τεράστιες διαστάσεις, ο Robin Thicke προσπαθεί να «μαζέψει» όπως όπως τα πρ��γματα, μπας και γλυτώσει την κατακραυγή!

xouftwma.jpg
Αλλά ας ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όπως σαςείχαμε γράψει από το star.gr, ο 36χρονος ηθοποιός, κατά τη διάρκεια after party στα MTV VMAs, είχε χουφτώσει μια 20χρονη θαυμάστρια του. Για κακή του τύχη, από πίσω είχε καθρέφτη, με αποτέλεσμα ο φακός να «πιάσει» τη χειρονομία. Την επίμαχη φώτο, κάποιοι πόσταραν στη συνέχεια, στο Twitter της 37χρονης συζύγου του, Paula Patton.

thicke1.jpg
Έκτοτε, δεν είχαμε «νέα» του ζευγαριού. Μέχρι σήμερα, που είδαμε συνέντευξη του τραγουδιστή, ο οποίος βγήκε στο περιοδικό “Prestige”, και «ύμνησε» τη σύζυγο του, λέγοντας… τα καλύτερα:

thicke2.jpg
«Δεν ξέρω αν θα ήμουν ζωντανός αν στη ζωή μου δεν υπήρχε η Paula. Είναι ο βράχος μου, η Μούσα μου, η έμπνευση μου. Την αγαπώ. Με ολοκληρωτικό τρόπο!»

love pair.jpg
Στο ίδιο μήκος κύματος και η Paula Patton, που δήλωσε επίσης στο περιοδικό, πως «με τον σύζυγο μου, είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Γελάμε πολύ. Μας αρέσει να ταξιδεύουμε τόσο μόνοι, όσο και μαζί με τον 3χρονο γιο μας».

love pair3.jpg
Αυτά είπαν οι δυο σύζυγοι, που μετά το σκάνδαλο, όχι μόνο κάνουν πως δεν είδαν και δεν ξέρουν τίποτα, αλλά το παίζουν κι εντελώς… «ψόφιοι κοριοί».

Η 20χρονη ξανθιά πάντως, την οποία χούφτωσε ο 37χρονος Robin Thicke, βγήκε σε συνέντευξη της στο «Life&Style», λέγοντας πως όχι μόνο ο τραγουδιστής τη χούφτωσε, αλλά οι δυο τους φιλήθηκαν παθιασμένα, τη στιγμή μάλιστα που η σύζυγος του, Paula Patton, βρισκόταν σε άλλο σημείο του ίδιου party!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top