Το πουλάει το σπίτι η Celine Dion

Δεν έχει τι να το κάνει και είπε να το δώσει

Το πουλάει το σπίτι η Celine Dion

Πωλητήριο στην βίλα της στο Μόντρεαλ αποφάσισε να βάλει η Celine Dion. Μάλιστα η βίλα πωλείται όπως είναι επιπλωμένη και με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη, στην τιμή των 22 εκατ. ευρώ!

dion1.jpg

Η Celine και ο σύζυγός της Rene Angelil αγόρασαν την έπαυλη το 2001, όμως έμεναν εκεί ελάχιστες φορές, οπότε είπαν να την πουλήσουν σε κάποιον που θα την αξιοποιήσει περισσότερο.

dion2.jpg

Πρόκειται για ένα σωστό… «παλατάκι» 24.000 τ.μ που θυμίζει γαλλικό πύργο και έχει χτιστεί πάνω σε ένα νησί, ιδιοκτησίας της Celine Dion.

dion3.jpg

Το… τσαρδάκι της Καναδέζας τραγουδίστριας διαθέτει γυμναστήριο, εντοιχισμένη βιβλιοθήκη, θολωτό πετρόχτιστο κελάρι, ακόμα και αίθουσα για δοκιμές κρασιού. Έχει έξι κρεβατοκάμαρες, τεράστια τραπεζαρία, αίθρια, δωμάτια παιχνιδιών και πισίνα.

dion4.jpg

Σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν χρυσοί πολυέλαιοι, ενώ τα έπιπλα και η διακόσμηση θυμίζουν αρκετά βασιλικό παλάτι του 18ου αιώνα.

dion5.jpg

Σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την π��ληση, είναι το πιο ακριβό ακίνητο που έχει βάλει πωλητήριο αυτή τη στιγμή στον Καναδά.

dion6.jpg

Από ότι φαίνεται όμως η Celine Dion έχει αποφασίσει να πουλήσει αρκετά από τα ακίνητά της. Έτσι τον περασμένο μήνα, έβαλε πωλητήριο και την έπαυλή της στη Φλόριντα, η οποία διαθέτει και δικό της πάρκο με νεροτσουλήθρες παρακαλώ, στην πολύ… «προσιτή» τιμή των 56 εκατ. ευρώ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top