Ετοιμάζεται για γάμο η Scarlett Johansson

Το μονόπτερο πρόδωσε τον αρραβώνα της

Ετοιμάζεται για γάμο η Scarlett Johansson

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!!! Για το κορμί της Scarlett Johansson μιλώ, η οποία δεν άκουσε τους αρχαίους Έλληνες που έλεγαν ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο της Romain Dauriac.

scarlett1.jpg

Που λέτε λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες, η πληθωρική star εδώ και ένα μήνα περίπου είναι μια αρραβωνιασμένη κοπέλα, αφού ο καλός της, της έκανε πρόταση γάμου με λουλούδια και δαχτυλίδι κι εκείνη δεν μπόρεσε να του πει όχι.

Μάλιστα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Scarlett και να ήθελε δεν μπόρεσε να κρύψει το διαμαντένιο, vintage δαχτυλίδι που της χάρισε ο καλός της, ζητώντας της να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

scarlett2.jpg

Η ηθοποιός, που συνοδευόταν από τον σύντροφό της, έλαμπε ολόκληρη από ευτυχία και πολλοί λένε ότι η πρόταση γάμου είναι η αιτία.

Παρ’ όλ’ αυτά τόσο εκείνη, όσο και ο καλός της αποφεύγουν τους παπαράτσι όπως ο διάβολος το λιβάνι και το ίδιο προσπάθησαν να πετύχουν και κατά την αναχώρησή τους από τη Βενετία.

scarlett3.jpg

Η Scarlett προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρύψει το δαχτυλίδι της από τους φωτογράφους, ενώ ο Romain που την συνόδευε έκρυβε συνεχώς το πρόσωπό του από τα φλας.

scarlett4.jpg

Οι φήμες για τον αρραβώνα της Scarlett κυκλοφορούν εδώ και πάρα πολύ καιρό, όμως η ηθοποιός, όπως και στον πρώτο της γάμο με τον Ryan Reynolds, έτσι και τώρα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τροφή στους δημοσιογράφους με τις λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

scarlett5.jpg

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε πει ότι της αρέσει η ιδέα του γάμου, αλλά δεν είναι και αυτοσκοπός, τονίζοντας ότι το σκέφτεται μόνο όταν την ρωτούν οι δημοσιογράφοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top