Εντυπωσιακές φωτό: αυτό είναι το σπίτι της Gisele!

ΔΕΣ το χλιδάτο σπιτικό που αποκάλυψε το top model

Εντυπωσιακές φωτό: αυτό είναι το σπίτι της Gisele!

Ένα από τα εντυπωσιακότερα σπίτια της διεθνούς showbiz έχουν η Gisele και ο καλός της, Tom Brady, που αποφάσισαν να μας δείξουν το «φτωχικό» τους ύστερα από την ανακαίνιση που του έκαναν!

gisele.jpg

Κάθε άλλο παρά καμαρούλα μια σταλιά είναι η έπαυλη του top model και του αθλητή, στην περιοχή της Καλιφόρνια, που μετρά 1.300 τετρα��ωνικά μέτρα.

gisele2.jpg

Όσο για τις ανέσεις του;
Οκτώ υπνοδωμάτια, γέφυρα που ενώνει τις δύο πτέρυγες του σπιτιού, ασανσέρ, γκαράζ για 6 αυτοκίνητα, δωμάτιο παιχνιδιών για τα παιδιά, πισίνα, spa, κελάρι και... ιδιόκτητη τάφρος, είναι μερικά μόνο από όσα διαθέτει το σπιτικό!

gisele3.jpg

Από τα εντυπωσιακότερα δωμάτια είναι -φυσικά- η γκαρνταρόμπα, που φιλοξενεί αμέτρητα ρούχα και παπούτσια της Gisele, καθώς και το γυμναστήριο, όπου ο Tom γυμνάζεται καθημερινά!

gisele6.jpg

«Μου αρέσει η απλότητα και θαλπωρή», λέει η Βραζιλιάνα καλλονή, προσθέτοντας πως ήθελε ένα σπιτικό στο οποίο νιώθει άνετα και χαλαρώνει βάζοντας τα πόδια της πάνω στον καναπέ.

gisele4.jpg

Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι το 2008 έναντι σχεδόν 8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ πρόσφατα το μετέτρεψε σε οικολογικό, βάζοντας μέχρι και φωτοβολταϊκά στη στέγη, με κόστος 15 εκατομμύρια ευρώ!

gisele5.jpg

Και μπορεί η χλιδή να είναι χλιδή, το top model και ο αθλητής, όμως, κάνουν υγιεινή ζωή: για τον λόγο αυτό, έχουν κοτούλες στην (τεράστια) αυλή!

gisele7.jpg

gisele1.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top