Adele Exarchopoulos: «Ο σκηνοθέτης, έβαλε τη συμπρωταγωνίστρια μου να μου γλύψει τη μύξα!»

Μιλά για απάνθρωπες συνθήκες στα γυρίσματα της ταινίας που κέρδισε «Χρυσό Φοίνικα»!

Adele Exarchopoulos: «Ο σκηνοθέτης, έβαλε τη συμπρωταγωνίστρια μου να μου γλύψει τη μύξα!»

Ούτε… ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον σκηνοθέτη της ταινίας «La Vie d’ Adele», οι δυο πρωταγωνίστριες, Adele Exarchopoulos, και Lea Seydoux!

Η ταινία, μπορεί να κέρδισε το «Χρυσό Φοίνικα» στις Κάννες, και οι δυο πρωταγωνίστριες να αποθεώθηκαν, αποθεώνοντας παράλληλα και τον σκηνοθέτη Abdellatif Kechiche με δηλώσεις τους, αλλά μερικούς μήνες μετά ξεσπάθωσαν και αποφάσισαν να αποκαλύψουν τις απάνθρωπες συνθήκες στις οποίες τις υπέβαλλε ο σκηνοθέτης, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

lea-seydoux_reference_article.jpg
Τόσο η 19χρονη ελληνικής καταγωγής Adele Exarchopoulos, όσο και η 28χρονη Lea Seydoux, έκαναν λόγο για… τρομακ��ική εμπειρία.

Σε συνέντευξη τους στο Daily Beast, περνούν τον Abdellatif Kechiche από σαράντα κύματα!

Καταρχάς, λένε πως δεν τις σεβόταν καθόλου, και πως άλλοι σκηνοθέτες είναι περισσότερο ευγενικοί απ΄αυτόν.

lea-seydoux-pl_reference_article.jpg
Παράλληλα, αποκαλύπτουν πως ο Kechiche είχε εκρήξεις θυμού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, και πως ενθάρρυνε τη μια να χτυπήσει την άλλη στην πραγματικότητα!

Οι δυο νεαρές ηθοποιοί, κάνουν λόγο για απαίσιες συνθήκες, με την Adele να τονίζει πως ο Abdellatif είχε τάσεις χειραγώγησης τις οποίες με δυσκολία μπορούσε να διαχειριστεί.

kuria.jpg

Το «καλύτερο» όμως έρχεται με την αηδιαστική περιγραφή της Exarchopoulos:

«Κατά τη διάρκεια γυρίσματος, κι ενώ η Lea προσπαθούσε να σταματήσει τη μύτη μου να τρέχει και ο Kechiche της φώναξε: “Όχι! Φίλησε τη! Γλείψε τη μύξα της!”».

Στην ερώτηση αν θα συνεργάζονταν ποτέ ξανά μαζί του, απαντούν και οι δυο με ένα στόμα μια φωνή:

«Ποτέ!»

Κι επειδή οι εν λόγω δηλώσεις δημιούργησαν τεράστιο σάλο, μερικές μέρες μετά, οι δυο ηθοποιοί βγήκαν στα γαλλικά μέσα και τόνισαν πως ναι μεν ήταν απαίσιες οι συνθήκες, αλλά τουλάχιστον έμαθαν πολλά και η ταινία τις βοήθησε να εξελιχθούν.

Να σε κάψω Γιάννη, να σ΄αλείψω λάδι ένα πράγμα.

​​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top