«Τρέλανε» την αμερικανική «Vogue» η Ελληνίδα τραγουδίστρια Ιωάννα Γκίκα

Τρισέλιδο αφιέρωμα στην 27χρονη, για τη μουσική και το στυλ της!

Τρισέλιδο αφιέρωμα στο σημαντικότερο τεύχος της αμερικανικής «Vogue» απέκτησε η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια, Ιωάννα Γκίκα! (Ioanna Gika).

tumblr_mjskmuGBMq1qz9m2lo1_500.jpgtumblr_mk0pcjSreJ1qf4ib9o1_500.jpg
Η 27χρονη που ζει, και κάνει καριέρα στο εξωτερικό ως frontwoman του συγκροτήματος «Echo», κατάφερε να «τρελάνει» την Vogue, τόσο με το πολύ ιδιαίτερο style της, όσο και με τη μουσική της.

«Συνδυάζει το στυλ με τη μουσική» γράφει το τρισέλιδο αφιέρωμα στην Ιωάννα, αποθεώνοντας το κοκτέιλ των πολιτιστικών επιρροών οι οποίες την κάνουν μοναδική.

ioanna4.jpg
Βλέπετε τίποτα δεν είναι τυχαίο, μιας και η 27χρονη τραγουδίστρια, γεννήθηκε στην Ουάσινγκτον, ωστόσο έχει πολλές εμπειρίες και επιρροές.

Με την οικογένεια της, έζησε σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, αλλά και της Ελλάδας για ένα διάστημα.

ioanna3.jpg
Από μικρή είχε δείξει το μουσικό της ταλέντο, καθώς συμμετείχε σε διάφορα μιούζικαλ, ενώ με το που τελείωσε το κολέγιο μετακόμισε στο Hollywood ώστε να γίνει συγγραφέας.

ioanna2.jpg
Μια γνωριμία όμως με τον παραγωγό Λέοπολντ Ρος, ήταν ικανή να την κάνει να αλλάξει στροφή και να δημιουργήσει το μουσικό συγκρότημα «Io Echo», το οποίο τράβηξε εξαρχής το ενδιαφέρον της Αμερικής, από το πρώτο του κιόλας album!

ioanna1.jpg

Ωστόσο, η καινοτομία της Ιωάννας είναι αλλού. Καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά τη μουσική της με το style της.

Έτσι, «παντρεύει» αρμονικά τη ροκ με ήχους από παραδοσιακά όργανα της Κίνας και της Ιαπωνίας, ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές δεν στερούνται πρωτοτυπίας, μιας και συνδυάζει το κιμονό με αρβύλες και δερμάτινα σακάκια, ένα μείγμα ροκ και έθνικ εμφάνισης, με σήμα κατατεθέν της, τα μακριά ξανθά και ατημέλητα μαλλιά της.

Όσο για την ίδια; επιβραβεύει τις αντιθέσεις, και λέει πως «πάντα μου άρεσε να τις μελετώ. Αυτή η αίσθηση της συνύπαρξης αντίθετων επιρροών, έχει επηρεάσει πολύ το στυλ μου και μουσικά, και εμφανισιακά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top