Αγόρια κλάψτε: Η Scarlett Johansson παρατά την ηθοποιία και θέλει ν΄ασχοληθεί με την πολιτική!

«Δεν το αποκλείω» λέει σε συνέντευξη της η ξανθιά σεξοβόμβα

Αγόρια κλάψτε: Η Scarlett Johansson παρατά την ηθοποιία και θέλει ν΄ασχοληθεί με την πολιτική!

Αγόρια… όσο την προλαβαίνετε την Scarlett Jonansson στη μεγάλη οθόνη, γιατί η ηθοποιός σκέφτεται σοβαρά ν΄αλλάξει καριέρα και να κάνει στροφή στην πολιτική!

scar1.jpg
Η 28χρονη ξανθιά σεξοβόμβα που δεν έχει διστάσει πολλές φορές να εκφράσει ανοιχτά τις πολιτικές πεποιθήσεις της, αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο «Bazaar», πως σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει πολιτική καριέρα.

scar2.jpg
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Obama, η Scarlett είχε στηρίξει ανοιχτά τον Αμερικανό πρόεδρο, εκφράζοντας δημόσια της πολιτικές της πεποιθήσεις, και βοηθώντας στην καμπάνια του Barack.

bazaar.jpg
Μιλώντας στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού, η Scarlett δήλωσε πως «δεν το αποκλείω. Αν βρω ελεύθερο χρόνο, ίσως αποφασίσω να αποκτήσω περισσότερη φωνή στα πολιτικά πράγματα. Ποτέ δεν κλείνω την πόρτα μου σε τέτοια πράγματα».

spl603386_011.jpg
Μάλιστα, πρόσθεσε πως από την οικογένεια της έχει μάθει να είναι «πολιτικά ενεργή, γιατί προέρχομαι από μια πολιτικοποιημένη οικογένεια.Μου έμαθαν να είμαι ενεργό μέλος σε μια κοινωνία, και να είμαι μια υπεύθυνη πολίτης. Περισσότερο απ΄οτιδήποτε άλλο, πιστεύω πως αν όλοι ασκούσαμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα, η σωστή επιλογή θα γινόταν συνολικά από το έθνος».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top