Πωλείται το σπίτι που... δεν πρόλαβε ο Alexander McQueen!

Δείτε την ονειρεμένη κατοικία του αδικοχαμένου σχεδιαστή

Πωλείται το σπίτι που... δεν πρόλαβε ο Alexander McQueen!

Στο σφυρί βγαίνει το σπίτι που ονειρεύτηκε αλλά δεν πρόλαβε να ζήσει ο Alexander McQueen! Ο σχεδιαστής μιλούσε όλο καμάρι για το νέο του απόκτημα, το οποίο πλέον αναζητά νέο ιδιοκτήτη έναντι περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ!

mcqueen1.jpg

Η πολυτελής κατοικία των 2.500 τετραγωνικών βρίσκεται στο Mayfair του Λονδίνου και αγοράστηκε από εταιρεία ακινήτων ένα χρόνο μετά την αυτοκτονία του σχεδιαστή, τον Φεβρουάριο του 2010.

mcqueen2.jpg

Τρία υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική αυλή, ξύλινα πατώματα, φουλ εξοπλισμός, φινετσάτα έπιπλα και κελάρι είναι μερικές μόνο από τις ανέσεις του σπιτιού.

mcqueen3.jpg

Λίγο πριν πεθάνει, o Alexander McQueen δεν είχε κρύψει την λαχτάρα του να μετακομίσει στο σπίτι που πάντα ονειρευόταν. Μάλιστα, σε συνέντευξή του, είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για την κουζίνα και το κελάρι, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως σε αυτό θα έβαζε το κρασί που κάθε Χριστούγεννα θα του έστελνε ο Francois - Henri Pinault.

mcqueen4.jpg

Πάντως, η αισθητική του σπιτιού, το οποίο ανακαινίστηκε από την εταιρεία που το αγόρασε, δεν θυμίζει σε τίποτα το στυλ του σχεδιαστή...

mcqueen5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top