Πριγκιπικός γάμος στο Μονακό

Ο Andrea Casiraghi παντρεύτηκε την αγαπημένη του Tatiana Santo Domingo

��ριγκιπικός γάμος στο Μονακό

Χαρές και πανηγύρια στο πριγκιπάτο του Μονακό, αφού ο πρωτότοκος γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας, Andrea, παντρεύτηκε την επί επτά χρόνια σύντροφο και μητέρα του παιδιού του Tatiana Santo Domingo.

Μην φανταστείτε όμως ότι ο γάμος αυτός είχε την επισημότητα και την χλιδή του γάμου του πρίγκιπα Αλβέρτου. Το ζευγάρι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και προτίμησαν ο γάμος τους να είναι αρκετά κλειστός, μόνο για οικογένεια και φίλους.

palace1--z.jpg

Γύρω στις 11:45 του περασμένου Σαββάτου, ο πρίγκιπας Andrea και η καλή του αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην εσωτερική αυλή του παλατιού, με τους φίλους και τους συγγενείς να ξεσπούν σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, όταν επισφράγισαν την… «ένωσή» τους με ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

palace.jpg

Η Tatiana Santo Domingo, κόρη ενός από τους πλουσιότερους άνδρες της Κολομβίας, έμεινε πιστή στο hippie chic look της και επέλεξε να φορέσει ένα λιτό και αέρινο νυφικό δια χειρός Missoni, μιας και η Margaritta Missoni είναι μία από τις καλύτερές της φίλες.

Η ευτυχισμένη νύφη, φόρεσε ασημί σανδάλια και λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά.

palace3.jpg
Αντίθετα ο Andrea Casiraghi, ακολούθησε πιο κλασικές γραμμές, επιλέγοντας ένα μπλε γαμπριάτικο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και πουά γραβάτα.

Φυσικά πανευτυχής ήταν και η… μαμά Καρολίνα, που επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με την υπογραφή του Karl Lagerfeld, ενώ η εγκυμονούσα Charlotte Casiraghi φόρεσε ένα μπλε φόρεμα που διέγραφε την φουσκωμένη κοιλίτσα της, μιας και διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

monaco-1--a.jpg
Κοινή εμφάνιση μετά από καιρό στον γάμο του Andrea Casiraghi έκαναν και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλέν, οι οποίοι ντύθηκαν και… ασορτί, με ολόλευκο φόρεμα εκείνη για να ταιριάζει με την γραβάτα του συζύγου της.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση με 400 περίπου καλεσμένους, ανάμεσά τους η Ευγενία Νιάρχου, στενή φίλη τόσο του Andrea, όσο και της Charlotte, αλλά και η οικογένεια Missoni.

tatiana-hendo---z.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες έξι βαρέλια μπύρας κατέφτασαν στο παλάτι κατευθείαν από το Brasserie de Monaco, ενώ όλοι το γλέντησαν για τα καλά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top