Full in love η Αθήνα Ωνάση: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις δικαστικές περιπέτειες

Σε κόντρα με τον πατέρα της εξ’ αιτίας του.. Σκορπιού;

Full in love η Αθήνα Ωνάση: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις δικαστικές περιπέτειες

​Αγκαλιασμένοι, ανέμελοι και φουλ ερωτευμένοι απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους η Αθηνά Ωνάση και ο σύζυγός της Ντόντα , σε ιππικούς αγώνες που έγιναν στην Ισπανία.
athina2.jpg
Τα δημοσιεύματα, τον τελευταίο καιρό, θέλουν την πλούσια κληρονόμο σε άγρια κόντρα με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ, ο οποίος φέρεται να θεωρεί τον Αλβάρο υπεύθυνο για την πώληση του Σκορπιού στον Ρώσο μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ. Οι φωτογραφίες, όμως, του ζευγαριού δείχνουν πως τίποτα δεν κλονίζει τη σχέση τους.

Εκείνο που παρατήρησαν όσοι τους είδαν από κοντά είναι πως η Αθηνά έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη... Και πώς να μην είναι , αφού ο Ντόντα τερμάτισε δεύτερος , ενώ η ίδια φαίνεται να έχει βρει πλήρως τη φόρμα της, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της πέρυσι τον Οκτώβριο, που την κράτησε μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.
wnash.jpg
Μπορεί, ως αθλήτρια, η Αθηνά ν' ακολουθεί αυστηρή διατροφή , όμως η φωτογραφία που τη δείχνει να απολαμβάνει ένα χάμπουργκερ με πατάτες και αναψυκτικό, μαρτυρά πως η καλή της διάθεση την έσπρωξε στον πειρασμό. Λίγο αργότερα , καθώς περπατούσε στην αγορά της πόλης, ένα αγοράκι της ζήτησε αυτόγραφο κι εκείνη χαμογελαστή του έκανε το χατίρι.

thea wnash.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top