Βάνα Μπάρμπα: Το «κατηγορώ» της για όσους καπηλεύτηκαν τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

ΑΚΟΥΣΤΕ τι είπε στον επικήδειο λόγο της με «σπασμένη» φωνή

Βάνα Μπάρμπα: Το «κατηγορώ» της για όσους καπηλεύτηκαν τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη

Ρεπορτάζ: Χριστίνα Βεργιώτη

«Κατηγορώ» όσους εκμεταλλεύτηκαν ή θα εκμεταλλευτούν από εδώ και στο εξής τον θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, εξαπέλυσε η Βάνα Μπάρμπα στην κηδεία του σχεδιαστή.

Η ηθοποιός, στον επικήδειο λόγο της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της για τον καλό της φίλο που «έφυγε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ:

«Αγαπητέ φίλε δεν πρόλαβα να γράψω κάτι. Βγήκαν πολλοί και μιλήσανε για τη μνήμη σου, άνθρωποι που ίσως εμείς δεν γνωρίζαμε. Τα τελευταία χρόνια σε έχουμε χάσει, αλλά νομίζω ότι πρέπει όλοι να θυμόμαστε το χαμόγελο σου,και να είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σου.

Μαζί σου με αυτή τη φυγή, έχουν κλείσει τέσσερις δεκαετίες απίστευτης προσφοράς, λάμψης, ταλέντου και χαράς.

Δεν θέλουμε να σε θυμόμαστε έτσι όπως σε είδαμε σήμερα. Δεν σου αξίζει. Όπως σκορπούσες το γέλιο και τη χαρά, έτσι θα μείνεις μέσα στις καρδιές μας. Έφυγε ένας μεγάλος σχεδιαστής, έφυγε ένας φίλος για πολλούς.

Πολλοί θα σε καπηλευτούν τώρα. Πολλοί θα βγουν να πουν πολλά. Ότι τους άφησες γράμματα, τους άφησες διαθήκες και όνειρα. Εμείς, αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι χάσαμε κάτι μεγάλο. Και ότι μέσα από το χαμόγελο σου, πάντα τιμούσες την πατρίδα σου. Πάντα βλέπαμε τη Μελίνα, πάντα ακούγαμε τα τραγούδια που ήθελες, και πάντα λάτρευες τη γυναίκα.

Μακάρι από εδώ και πέρα, εκεί που θα είσαι στη γειτονιά των Αγγέλων, να μοιράζεις το ταλέντο σου και τη ψυχή σου, και να βγουν πολλοί καινούργιοι που θα πάρουν κάτι από σένα.

Καλό Ταξίδι!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top