16 χρόνια χωρίς την πριγκίπισσα του λαού

Flashback στη ζωή της Νταϊάνα- Φωτογραφικό υλικό

16 χρόνια χωρίς την πριγκίπισσα του λαού

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

«Η πιο γλυκιά πριγκίπισσα»! Έτσι θα θυμάται ο κόσμος την αγαπημένη του Νταϊάνα! Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου, χάθηκε μια από τις πιο μυθιστορηματικές φιγούρες στη νεότερη ιστορία.

glukia.jpg
Παρά το γεγονός ότι πέρασαν 16 χρόνια από τον θάνατό της, ο κόσμος εξακολουθεί να πηγαίνει στο σημείο όπου η πριγκίπισσα "έχασε τη ζωή της" στο Παρίσι και αφήνει λουλούδια..

karolos.jpg
Ήταν 1η Ιουλίου του 1961, όταν η Νταϊάνα ήρθε στον κόσμο, στο Norfolk της Αγγλίας.
images.jpg
Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, αφού ένιωσε από πολύ μικρή την εγκατάλειψη, όταν η μητέρα της έφυγε και έμεινε μόνη με τον πατέρα της.
yperoxh.jpg
Την 29η Ιουλίου του 1981 παντρεύτηκε τον πρίγκιπα των ονείρων της. Τον Κάρολο τον είχε γνωρίσει στα 16 της και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, τουλάχιστον από τη μεριά της.
BABY KAROLOS.jpg
Ο Κάρολος από τότε αγαπούσε την Καμίλα και δεν μπορούσε να την ξεπεράσει με καμία άλλη γυναίκα.
ntaina.jpg
Ο Ιούλιος ήταν ο τυχερός της μήνας, αφού Ιούλιο γεννήθηκε, παντρεύτηκε και έφερε στον κόσμο τον πρώτο της γιο, τον William! Ο Harry ήρθε στον κόσμο δυο χρόνια μετά. Μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου, ξεκίνησαν τα προβλήματα στη σχέση του Καρόλου με Νταϊάνα.

PANEMORFI.jpg
Στα 24 της χρόνια, είδε τον γάμο της να καταρρέει. Μοναδική της ευχαρίστηση και αγάπη ήταν πλέον οι φιλανθρωπίες και τα άτομα που την είχαν πραγματικά ανάγκη.Το 1992 έγινε γνωστή η είδηση πως η Νταϊάνα περνούσε κατάθλιψη.

Στο βιβλίο-βιογραφία που κυκλοφόρησε τότε, ο κόσμος έμαθε όλη την αλήθεια. Η Νταϊάνα είχε «ανοίξει» την καρδιά της και είχε πει ότι η σχέση της με τον Κάρολο περνάει κρίση και στο τέλος αποκάλυψε το διαζύγιο.

GUNAIKA.jpg
Το 1995, ξεκινάει σχέση με τον πρώην σωματοφύλακά της και λοχαγό του ιππικού Τζέιμς Χιούιτ. Δύο χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τη Νταϊάνα και τον νέο της σύντροφο, τον πολυεκατομμυριούχο Ντόντι Αλ Φαγέντ. Αυτός ήταν και ο τελευταίος μεγάλος της έρωτας.

Το βράδυ που θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων- Χάθηκε η πριγκίπισσα
death.jpg
Κανείς δεν ξεχνά τη βραδιά εκείνη, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου του 1997, η Lady D φεύγει από την πίσω πόρτα του «Ριτζ» με τον Ντόντι αλ Φαγέντ, και μπαίνει σε μια αλεξίσφαιρη Μερσέντες. Το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα πολύ παραπάνω από το κανονικό με κατεύθυνση την Place de la Concorde. Μπήκε στο τούνελ και δεν βγήκε ποτέ.
diana.jpg
Το πρωί, όλος ο κόσμος πληροφορήθηκε την είδηση από τα ΜΜΕ με δάκρια στα μάτια. Η ίδια είχε πει πως «θέλω να είμαι πριγκίπισσα στις καρδιές σας και όχι στους τίτλους».

Κανείς δεν θα μάθει τι ακριβώς έγινε σε εκείνα τα κλάσματα του δευτερολέπτου εκτός του ότι στο εσωτερικό του έλαβε τέλος ένα από τα πιο ένδοξα παραμύθια της σύγχρονης showbiz.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top