Η προφητική συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη στο STAR- ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Όταν περνούν τα χρόνια, φέρνουν διάφορα»

Η προφητική συνέντευξη του Μιχάλη Ασλάνη στο STAR- ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Τα χρόνια πέρασαν κι όταν περνούν τα χρόνια, φέρνουν και διάφορα. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

Ήταν τον Μάρτιο του 2013 όταν ο Μιχάλης Ασλάνης είχε μιλήσει στο STAR για την επιστροφή του στην αγαπημένη του περιοχή, το Κολωνάκι, καθώς είχε αναγκαστεί να κλείσει το ατελιέ του στην Πλάκα.

Ο σχεδιαστής είχε αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια πολλές οικονομικές δυσκολίες, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πουλήσει και τα δύο του σπίτια.

«Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου την ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση»

Ο ίδιος σε πιο πρόσφατη του συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso μίλησε για την οικονομική καταστροφή που υπέστη από τις δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του, οι οποίες εξαφανίστηκαν, χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους.

Η μία καταγόταν από την Αλβανία και είχε πολύ στενή σχέση μαζί του. Ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σπουδάσει, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική, την προσέλαβε στην επιχείρησή του. Η δεύτερη γυναίκα ήταν από την Πάτρα και δούλευε πολλά χρόνια στον οίκο μόδας.

«Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις ΦΠΑ. Κρατούσαν τα χρήματα για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δε γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχα μπορέσει να σωθώ», είχε δηλώσει δήλωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες είχαν ενοικιάσει διαμέρισμα και πουλούσαν ρούχα του, που έκλεβαν από το ατελιέ του, σε τιμές χονδρικής, εν αγνοία του φυσικά.

«Όλα αυτά τα καταγγέλλω για να μην βρεθεί στον δρόμο τους και άλλος ανυποψίαστος άνθρωπος και τραβήξει αυτά που τράβηξα εγώ. Είναι απατεώνισσες ολκής. Την πάτησα πολύ άσχημα. Εγώ ήμουν καλός σχεδιαστής, δεν είχα ικανότητες εμπόρου και οικονομολόγου. Έκλεβαν ασύστολα, μου κατέστρεψαν τόσα χρόνια δουλειάς. Αν και έφυγαν μόνες τους, τώρα λαμβάνω και περίεργα τηλεφωνήματα από δικηγόρους τους, επειδή ζητούν αποζημίωση και από πάνω», είχε πει ο σχεδιαστής και είχε τονίσει:

«Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου την ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πως θα βρεθεί μία λύση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top