Τα δάκρυα της Kim Kardashian για τον αποτυχημένο γάμο της

Η πορεία προς το διαζύγιο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες

Τα δάκρυα της Kim Kardashian για τον αποτυχημένο γάμο της

Ήταν καλέ που δε θα πρόβαλε στο reality που πρωταγωνιστεί το διαζύγιό της. Για την Kim Kardashian φυσικά ο λόγος που στο τελευταίο επεισόδιο του showγια τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παρακολουθήσαμε το… δράμα της τηλεπερσόνας που καταλαβαίνει ότι έχει κάνει… πατάτα!!!

Αυλαία λοιπόν για το reality και αυλαία και για το γάμο της με τον Kris Humphries.

Στο επεισόδιο λοιπόν η κλαίουσα Kim, προσπαθεί να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της αδελφής της και του γαμπρού της, αφού με λυγμούς τους παραδέχεται ότι ο γάμος της έχει τελειώσει.

«Δεν έχουμε τι να συζητήσουμε. Δεν ξέρω τι να του πω. Δεν είμαι ευτυχισμένη, δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο», είπε η Kim στην αδελφή της, η οποία φάνηκε να την καταλαβαίνει.

«Μπήκες σ’ αυτό το γάμο με την καρδιά σου ανοιχτή. Όλοι ξέρουν πόσο άσχημα σου συμπεριφερόταν. Απλά παρασυρθήκαμε όλοι από το παραμύθι σου. Δεν πειράζει», της είπε.

Πάντως η Kim ήταν απαρηγόρητη και συνεχώς έλεγε ότι βιάστηκε να κάνει το μεγάλο βήμα.

«Ντρέπομαι που ερωτεύτηκα. Το ξέρω μέσα μου. Αισθάνομαι απαίσια που νιώθω έτσι. Απλά ξέρω τον εαυτό μου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν τον γνώριζα καθόλου», είπε με λυγμούς.

Και ποιος ο λόγος αυτού του ξεσπάσματος; Το γεγονός ότι ο Kris, ο σύζυγός της, της είπε ότι θα μετέφερε τα πράγματά του από το σπίτι του στη Μινεσότα, στο σπίτι που έμεναν μαζί στο Λος Άντζελες!!!

«Όταν σκέφτομαι ότι θα φέρει τα πράγματά του με πιάνει πανικός. Προσπαθώ να μη δείχνω πώς νιώθω, αλλά δεν θέλω να φέρει όλα του τα πράγματα στο σπίτι μου», είπε!!!

Πάντως και ο Krisδεν περνούσε καλύτερα. Βλέποντας μάλιστα την Kim να είναι απρόσιτη και ψυχρή εκμυστηρεύτηκε σε κολλητό του ότι πλέον δεν την αντέχει άλλο και θέλει διαζύγιο!!!!!

Η Kimόμως το πήρε πολύ βαριά το διαζύγιο.

«Ήθελα μωρά και ήθελα να ζήσω ένα παραμύθι. Είχα αυτή την εικόνα για το πώς θα ήθελα να είναι η ζωή μου. Ήθελα να παντρευτώ μέχρι τα 30 και τελικά ότι ήθελα για τη ζωή μου δεν είναι αυτό που περίμενα», είπε.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top