«Στείλτε ασθενοφόρο: Η Demi Moore έχει σπασμούς και δεν αναπνέει»

Ηχητικό ντοκουμέντο από την μεταφορά της στο νοσοκομείο

«Στείλτε ασθενοφόρο: Η Demi Moore έχει σπασμούς και δεν αναπνέει»
Πλήρως δικαιώνονται όσοι μίλησαν από την πρώτη στιγμή για κατάχρηση ουσιών από την Demi Moore. Απόδειξη; Το τηλεφώνημα των φίλων της στο 911, όπου απεγνωσμένα καλούσαν ασθενοφόρο να την παραβάλει από το σπίτι της στο Los Angeles σε ημι-λιπόθυμη κατάσταση.

«Κάτι κάπνισε. Δεν ήταν μαριχουάνα αλλά έχει κάποιου είδους σπασμούς… Μετά δυσκολίας έχει τις αισθήσεις της. Δεν αναπνέει και τόσο κανονικά, περισσότερο τρέμει… σας παρακαλούμε στείλτε κατεπειγόντως ασθενοφόρο…», έλεγε η φίλη της διάσημης ηθοποιού στο τηλέφωνο. Το ηχητικό ντοκουμέντο δόθηκε στην δημοσιότητα μόλις λίγες ημέρες μετά την πληροφορία ότι η Moore κατέρρευσε εξαιτίας των προβλημάτων στην προσωπική της ζωή.

«Σφίγγει τα χέρια της, δεν μπορεί να μιλήσει αλλά καταλαβαίνω ότι με ακούει», πρόσθεσε η μία από τις τέσσερις φίλες της που βρίσκονταν μαζί της την συγκεκριμένη βραδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μόλις ο Ashton Kutcher πληροφορήθηκε το γεγονός, επέστρεψε εσπευσμένα στο L.A. από την Νέα Υόρκη, όπου είχε μεταβεί για την εβδομάδα μόδας.

Ακούστε το ηχητικό στο σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top