O Βασίλης Τσιλιχρήστος κατήγγειλε επώνυμη Αθηναία για παρενόχληση

Δεν εμφανίστηκε σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου εξ' αιτίας της

O Βασίλης Τσιλιχρήστος κατήγγειλε επώνυμη Αθηναία για παρενόχληση

​O Βασίλης Τσιλιχρήστος, Dj και επιχειρηματίας εδώ και πέντε χρόνια ζει έναν εφιάλτη, αφού μια γυναίκα τον ακολουθεί παντού και τον παρενοχλεί.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα είχε προγραμματισμένη εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί, αλλά έμαθε ότι του έκανε μήνυση η συγκεκριμένη γυναίκα και για τον λόγο του αυτοφώρου δεν εμφανίστηκε στο πάρτι για να παίξει.

Μάλιστα, ο γνωστός Dj δεν άντεξε και έκανε την είδηση γνωστή μέσω facebook.

«Τα τελευταία χρόνια ο κ. Τσιλιχρήστος υφίσταται σοβαρότατες παρενοχλήσεις και δέχεται εκβιαστικά τηλεφωνήματα από την κα. ***, εξ’ αιτίας των οποίων κατέφυγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη και εκδόθηκε ήδη σχετική απόφαση σε βάρος της, η οποία της απαγορεύει να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Αποτέλεσμα των ενεργειών του αυτών ήταν να δέχεται κατά καιρούς από την συγκεκριμένη κυρία ψευδείς μηνύσεις με το ίδιο περιεχόμενο, ότι δηλαδή την εξυβρίζει τηλεφωνικά, με συνέπεια να κινείται σε βάρος του η διαδικασία του αυτοφώρου και να είναι έτσι αδύνατη η εκτέλεση των καθηκόντων του, γεγονός το οποίο συνέβη και στις 21-8-2013 και βέβαια μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε πολίτη» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε στο βίντεο τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Βασίλη Τσιλιχρήστου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top