Σκορδάλης- Λοτσάρη: Βαπτίζουν την κορούλα τους

Πως θα ονομάσουν την μικρή και ποια θα είναι η νονά;

Σκορδάλης- Λοτσάρη: Βαπτίζουν την κορούλα τους

​Τη μικρή τους κόρη ετοιμάζονται να βαπτίσουν η Νίνα Λοτσάρη και ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης. Δύο ονόματα θα δώσουν στη μικρή και μετά θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στο μαγαζί του μπαμπά της στην παραλιακή.

Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης μιλώντας στην κάμερα του Star είπε πως «η βάφτιση θα γίνει στην Κοίμηση της Θεοτόκου στη Βούλα στις 15 Σεπτεμβρίου. Θα την ονομάσουμε Ερωφίλη - Ευαγγελία.Η νονά θ�� είναι μια πολύ καλή μας φίλη και φίλη της Νίνας, η Σόφη Πασχάλη».

Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης διατηρεί πολύ καλή σχέση με τη Νίνα Λοτσάρη. Αν και έχουν χωρίσει , καταφέρνουν να παραμένουν μέχρι και σήμερα φίλοι και συνεργάτες αν και ο ίδιος αρνείται τον τίτλο του μάνατζερ.

Ο χωρισμός ήταν μια δύσκολη περίοδος, όμως τώρα είναι χαμογελαστός και πάλι. Δηλώνει χαρούμενος, αλλά για δεύτερο γάμο ούτε κουβέντα!

«Η ζωή είναι ταξίδι. Καλά τα είχε πει ο Όμηρος. Τώρα αν πέσεις πάνω σε λωτοφάγους, σε ένα σωρό άλλες στρίγγλες, όρνια κλπ τα αποφεύγεις, κάνεις τα λάθη σου, μαθαίνεις και προσπαθείς να συνεχίσεις το ταξίδι. Εγώ σ' αυτή τη φάση είμαι» υποστήριξε.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σκορδάλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top