Πυρ και μανία ο Μάνος Παπαγιάννης με ορισμένους δημοσιογράφους

Γιατί είναι έξαλλος μαζί τους ο ηθοποιός;

Έξαλλος είναι ο Μάνος Παπαγιάννης με ορισμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι θεωρεί πως δεν φέρθηκαν σωστά στη σύζυγο του Αγγελική Δαλιάνη, την εποχή που εκείνη έπαιζε στην «Μαρία την Άσχημη».

Ο ηθοποιός, δήλωσε πως «δεν είναι δίκαιο αυτό για την Αγγελική. Δεν επιτρεπόταν να δώσει συνέντευξη εκείνο το διάστημα. Δεν είναι όμορφο να κατηγορείς κάποιον έτσι».

Μάλιστα, τονίζει πως «κάποιοι δεν αξίζει να είναι δημοσιογράφοι, γιατί ουσιαστικά πρέπει να ασκούν λειτούργημα».

mans1.jpg

Περιγράφει δε και ένα συγκεκριμένο περιστατικό, που τον ενόχλησε πολύ:

«Δεν μπορείς για παράδειγμα, να παίρνεις τηλέφωνο και να παρακαλάς για μια συνέντευξη, ενώ ο ηθοποιός να μην μπορεί να τη δώσει λόγω διαφόρων καταστάσεων, και την ίδια στιγμή να βγαίνεις στον αέρα μιας εκπομπής και να λες τα χειρότερα. Αργότερα, κατάλαβα ότι είναι και αυτό στο κόλπο».

Τέλος, ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έκρυψε και την επιθυμία του ν΄αποκτήσουν για δεύτερη φορά παιδάκι με την Αγγελική Δαλιάνη:

«Προσωπικά, το θέλω πάρα πολύ. Η Αγγελική επίσης το επιθυμεί, αλλά το σκέφτεται διότι το σώμα της γυναίκας σε μια εγκυμοσύνη αλλάζει πολύ. Όμως τα αγαθά… κόποις κτώνται!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top