Γ. Ζουγανέλης: «δεν ξέρουμε τον Σεφέρη, αλλά τα πορνίδια των ΜΜΕ»

Ξέσπασμα κατά πάντων. Πώς «κάρφωσε» τον Μ. Χρυσοχοΐδη;

Γ. Ζουγανέλης: «δεν ξέρουμε τον Σεφέρη, αλλά τα πορνίδια των ΜΜΕ»

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ξεσπώντας εναντίον όλων για την κατάσταση στην οικονομία, αλλά και το lifestyle. «Δεν ξέρουμε τον Σεφέρη, αλλά ξέρουμε κάθε πνευματικό πορνίδιο που βγαίνει στα μέσα», είπε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε ένα περιστατικό που τον οδήγησε στο να χειροδικήσει!


«Καρφώνοντας» έμμεσα πλην σαφέστατα τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «διάβασα το Μνημόνιο. Δεν κ��τάλαβα τα πάντα γιατί έχω μία απέχθεια στην οικονομία. Κατάλαβα όμως ότι είναι τρομερό. Αυτό που κατάλαβα ήταν οι όροι. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι θα πρέπει να πουληθούν όλα από το Δημόσιο... Θα πέσει τσεκούρι εκεί που μπορούν. Δηλαδή στους εργαζόμενους, στους συνταξιούχους, στους ανθρώπους της καθημερινότητας».


«Έπαιρνα και εγώ μαύρα χρήματα. Όλοι συμβάλλαμε σε αυτό το κόλπο που έγινε. Όχι όμως περισσότερο εμείς. Περισσότερο αυτοί που επέλεγαν να κυβερνήσουν αυτόν τον τόπο... Αν σταματήσουμε να ρουσφετολογούμε, θα τα καταφέρουμε», συνέχισε.


Μάλιστα, ανάφερε ένα περιστατικό που του συνέβη πριν από δύο χρόνια, όταν έχασε την μητέρα του. «Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και με παίρνει ο αδελφός μου και μου λέει “η μαμά είναι στο νοσοκομείο”. Πάω τη μαμά μου σε νοσοκομείο και βλέπω μία κυρία ευγενέστατη και λέει στον γιατρό “σας παρακαλώ, δώστε μου τη δυνατότητα, είμαι δύο ώρες εδώ”. Και γυρνάει ο γιατρός και λέει “εντάξει κυρία μου, το είδαμε, το ακούσαμε”. Εκείνη την ώρα δεν άντεξα, τον έπιασα, χειροδίκησα. Θα τον σκότωνα τον γιατρό αν δεν μεσολαβούσαν οι άλλοι. Γιατί δεν άντεξα αυτή τη μάνα να τη βάζουν στο περιθώριο ενώ αυτή έχει προσφέρει στην πατρίδα. Πρέπει να είμαστε πιο αλληλέγγυοι μεταξύ μας», εξιστόρησε ο ηθοποιός.


Από την κριτική του δεν ξέφυγε ούτε η ελληνική showbiz: «το lifestyle παράγινε στην Ελλάδα. Εμείς το πληρώσαμε αυτό, χάσαμε τις αξίες. Δεν ξέρεις τι είναι ο Σεφέρης και ξέρεις ένα πνευματικό πορνίδιο που βγαίνει στα μέσα», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top